Алакоз Ірина

#mybeautyachievements2024

#mybeautyachievements2024

Всім вітаннячка 😚

Не знаю як у Вас - а у мене цей рік якось швидко пролетів і от вже незабаром Новий Рік 2025 ✨

Я не фанат робити підсумки року ,а ось подумати над подяками собі за б‘юті досягнення це вже цікавенько 🙂

Погнали ))

👌Почала купувати косметичні засоби тільки за потребами ,а не із цікавості чи на хвилі імпульсивності.Бо ,як показує практика, потім більша частина цих засобів потім не використовується зовсім.🤦‍♀️

👌Також почала читати склад засобів та вибирати більш менш натуральні засоби .

👌Відкрила для себе нові українські бренди !І я від них у захваті 😍(Shenko ,Chaban )

👌Я дякую собі ,що попри все я малюю зранку стрілки,фарбую губки - та йду прикрашати цей світ ❤️

Я дякую всім тим людям ,які є в моєму житті -вони мене надихають до краси та проявленості.Дякую ,Make Club ,що Ваша команда несе у світ красу та радість нашим дівчаткам від чудових подаруночків та неймовірних креативних конкурсів .Це також не дає стояти на місці та ,завдяки цьому ми рухаємось вперед .Дякую ,що я є в Твоїй спільноті ,Makeup Club .❤️

P.S. Ідеальну червону помаду та рум’яшки так ще і не знайшла .Але це вже історія для Нового 2025 Року ☺️

17 грудня, 2024
Алакоз Ірина
17 грудня, 2024