#testmakeupclub: досвід використання подарункового боксу MAKEUP Club!
Від ідеальних рум’ян до неоднозначної туші: чесні враження про б’юті-засоби, які варті уваги.
От нарешті закінчила знайомство з усіма продуктами подарункового боксу від MAKEUP Club і готова поділитись враженнями. Про парфум і блиск для губ я вам розповідала раніше:
https://club.makeup.com.ua/post/58737/
https://club.makeup.com.ua/post/59323/
Тепер давайте поговорим про про інші продукти.
- Кремові румʼяна Max Factor Miracle Pure
У мене відтінок 05 - Delicate Pink, він гарно підійшов під мій тон обличчя, чітко підкреслює щічки, надає їм природнього румʼянцю. Румʼяна мають невагому кремову текстуру, вони гарно пігментовані, тому для ідеального результату достатньо буквально краплинки продукту, розхід вкрай економічний! Румʼяна не залишають плям, легко розтушовуються, забезпечують природній результат. Щоб не переборщити наношу спочатку на руку, а потім розтушовую щіточкою. Носяться гарно, не течуть, не стираються. Недоліків не знайшла.
Моя оцінка 10/10.
2. Туш для вій Bourjois Volume Glamour Lift & Stretch.
Цей продукт виявився неоднозначним.
Перше враження було «вау»! Колір чорний. Дуже зручна силіконова щіточка, віялоподібної форми з щетинками різног о розміру з обох боків; ніжка дещо згинається, зручна. Короткі щетинки - додають обʼєму, а довгі відповідно подовжують вії. Консистенція якраз те що потрібно не густа і не рідка, зручно дозується і наноситься. Туш візуально дуже гарно подовжує вії, не склеюючи їх, робить погляд інтригуючим і виразним. Без зусиль змивається міцелярною водичкою.
Із мінусів: відсутність стійкості, туш обсипається, створюючи «ефект панди». Додала фото через 5 годин.
Моя оцінка 5/10. Стійкість у туші для мене має вкрай важливе значення.
3. Моделювальний крем для обличчя Lancaster Golden Lift Sculpting Cream
Він допомагає боротися з ознаками старіння шкіри, сповільнює утворення та поглиблення зморшок , підтримує еластичність, пружність і щільність шкіри. Lancaster Golden Lift Sculpting Cream має багатокомпонентний склад, але основними діючими речовинами, які відповідають за омолоджувальний, зволожувальний та зміцнювальний ефекти, є:
Дипальмітоїл гідроксипролін - відомий як активний компонент для зміцнення шкіри та боротьби з ознаками старіння, сприяє синтезу колагену.
Ретинол - потужний антивіковий інгредієнт, що стимулює оновлення клітин, покращує текстуру шкіри та зменшує зморшки.
Ретиналь - стабільніша та менш подразлива форма вітаміну А, яка працює подібно до ретинолу, допомагаючи оновлювати клітини шкіри.
Токоферол - антиоксидантна форма вітаміну Е, яка захищає шкіру від впливу вільних радикалів та зволожує.
Олія каріте - живить і пом’якшує шкіру.
Ацетил дипептид-1 цетиловий ефір - компонент для розслаблення м’язів, зменшує прояви зморшок, подібно до ботулінотерапії.
Етил ферулат - потужний антиоксидант, який захищає шкіру від фотостаріння.
Те, що у складі ретинол і ретиналь мене здивувало, оскільки якщо не прочитати склад навіть не зрозумієш що там міститься доволі сильний актив. Перше, що вражає - ніжна текстура і аромат! Він виражений, проте мені сподобався, але я думаю, що комусь може заважати. Крем гарно розподіляється в швидко поглинається шкірою. Забезпечує шкірі ніжне сіяння, живить її, покращує текстуру. Використовувала лише на ніч, ефект мені дуже сподобався. Кілька разів пробувала тести 2 р/день, проте з цим кремом підсилювався жирний блиск шкіри, тому для комбінованої шкіри 2-х кратне застосування може бути занадто.
Моя оцінка 9/10.
Дякую MAKEUP Club за можливість тестувати якісну і трендову косметику! ❤️
Коментарі (0)