Найкращ ий крем рятівник La Roche-Posay Cicaplast
Цей крем це просто знахідка і він має бути у кожного.
В мене давно лежав цей крем і використовувала я його спочатку для новонародженої донечки. Я мазала ним почервоніння і лущення шкіри, він добре зволожував, але забивався в складочки і взагалі здався мені заважким, тому я перейшла на La Roche-Posay Baume AP+M. Cicaplast довго лежав у мене в шухляді і був не дуже потрібний, доки в Тік Тоці мені не почали попадатись відео що взагалі то це скраб і йому співаються в кожному відео оди, дифірамби. Ну я була б не я, якби не вирішила дати йому другий шанс.
Отже, я використовую Cicaplast на ніч 1 раз на 1-2 тижні в якості нічної маски.
В результаті шкіра на ранок зволожена, м‘яка та шовковиста. Якщо ви хочете досягнути ефекту glass skin, вам потрібно просто нанести Cicaplast на ніч.
Текстура в нього жирнувата, як на мене, але за всі його плюси я йому це пробачаю.
Що ж в ньому в складі такого чарівного?
Пантенол. Заспокоює шкіру
Цинк. Допомагає позбутися запалення, зупиняє розвиток бактерій та нейтралізує жирний блиск на обличчі.
Трібіома. Сприяє відновленню балансу мікробіому шкіри.
Мадекассосид. Заспокоює та відновлює епідерміс шкіри.
ДІСКЛЕЙМЕР
Він не замінить вам основний зволожувальний крем, ним не можна користуватись кожен день, бо він як мінімум позабиває вам пори.
Це SOS засіб і справжній чарівник у випадках коли ви переборщили з кислотами, або ваша шкіра обвітрилась на морозі.
Також не варто використовувати його якщо у вас акне АЛЕ він класно бореться з постакне.
В 7 місяців моя дитина стикнулась з пелюшковим дерматитом, не допомагав ні Судокрем, ні присипка, а Cicaplast за раз прибрав почервоніння.
Для мене цей засіб тепер незамінний і реально на всі випадки життя, він зволожить і прибере суху шкіру з будь-якої ділянки вашого обличчя чи тіла.
Коментарі (0)