getejra

Сироватка для вій та брів

Що ж, сьогодні рівно місяць як я почала користуватись цією сироваткою і давайте разом глянемо на результат.

Це мій перший подібний засіб - тому я дуже старанно виконувала всі інструкції і не пропустила жодного разу - пишаюсь собою 😁

Отже, дизайн: дуже лаконічний та стильний, флакончик схожий на блиск з подібним аплікатором. Всередині рідина, прозора як водичка з легким жовтуватим відтінком.

Об'єм: 5 мл

Термін придатності складає 12 місяців (6 місяців після відкриття).

Продукт не представлений на мейкап, тому я відмитила класний набір для росту волосся.

Сироватка для вій �та брів

Склад:

- Гідролізований кератин;

- Екстракт ягід пальми сереноа;

- Екстракт квітів арніки;

- Монтана;

- Гідролізований шовк;

- Хітозан;

- Ретинол;

- Токоферол.

Засіб необхідно наносити двічі на день -вранці та ввечері на чисті вії та брови. Я спочатку переживала за нанесеня на вії, оскільки в мене дуже чутливі очі, але обійшлось без жодних реакцій.

⦁ зупиняє випадання вій;
⦁ стимулює ріст нових волосків;
⦁ зміцнює цибулини і збільшує густоту вій;
⦁ відновлює вії після фарбування та/або нарощування;
⦁ посилює пігментацію та еластичність.

Хоч я й намагалась сфотографувати брови максимально однаково - але не дуже вийшло і по фото особисто мені непомітно велику різницю (власне,як і в житті,але вона дійсно є). За цей період не робила жодних маніпуляцій з бровами і не вискубувала їх.

І на фінал хочу порівняти анонсоване виробником та відмінність

❌"вистачить на 4-6 місяців" - або я багато його беру (але як можна взяти більше ніж необхідно?) - або його вистачить максимум на 2 місяці, так як ви бачите скільки у мене залишилось через місяць (рідина помутніла, але це не дивно, адже на спонжі все одно щось порапляє всередину з брів та вій)
❌"Вже через 4 тижні ваші вії стають на 8-11 мм довшими, а брови виглядатимуть так, ніби ви щойно вийшли з салону" - 1 см - як це взагалі можливо? або тут одруківка, або вони всього мають бути 8-11 мм (не заміряла, якщо чесно). Мені здається, що вії справді стали довші, але максимум на 1-2 мм.І я бачу по бровах, що волосинки стали щільніші, цупкіші та міцніші.

Поки це буде мій еталонний засіб і коли я візьму ще щось подібне від іншого виробника - тоді і зможу порівняти та повернусь до цього допису і відзначу різницю або її відсутність.

18 грудня, 2024
getejra
18 грудня, 2024