#mybeautyachievements2024
Вирішила і я доєднатися до челенджу від MAKEUP Club і підсумувати свої б'юті-досягнення
Роблю таке вперше, та і загалом це мій перший допис на просторах MAKEUP Club. Чи не є це досягненням? Гадаю, що є.
Перш за все, цьогоріч я відкрила для себе MAKEUP, і не просто відкрила (про нього я знала і раніше, проте не було нагоди познайомитись ближче), а зробила своє перше замовлення і взяла участь у своєму першому розіграші.
Вперше провела діагностику шкіри, на якій дізналась її тип та стан. Як виявилось я власниця комбінованої, з жирною Т-зоною, з великою кількістю пор та дуже зневодненої (на той момент) шкіри обличчя. Думаю, що кожен повинен пройти таку діагностику, щоб краще розуміти чого не вистачає в догляді або що є лишнім.
Також я вперше пішла на процедуру лазерної епіляції. Я довго вагалась чи варто це робити і зважувала всі за і проти, тому почала з морально найлегшої для мене і найменшої зони. Пройшло надто мало часу від першого сеансу, щоб говорити про результати, але процедура комфортна і безболісна, а студія в якій я була дуже затишна і з чудовим персоналом.
Ще в 2022 році я взяла собі звичку проводити хоча б мінімальний чекап організму і здавати аналізи принаймні раз на рік, якої дотримуюсь і зараз.
Приблизно рік і тиждень тому я пройшла базовий курс з манікюру, а вже на початку цього придбала необхідну техніку та почала робити мані подругам та близьким.
Можливо, мій список і не найбільший, не довершений, але я задоволена ним на всі 2024%.
Вітаю зі світлою радістю, із чарівним Різдвом! Смачної куті)
Коментарі (0)