Yana__matviets

#mybeautyachievements2024

#mybeautyachievements2024

Скажу, як президент - рік був важкий, але ми впорались

Тому я просто підведу ітоги не з плану, а з дійсності

- Нарешті я розбираюсь у складах догляду. Звісно я не експерт, але потреби своєї шкіри я розумію. Розумію, які активи їй подобаються та що дає результат. Навіть подруга зі мною радиться, як і що обрати і мені це дуже приємно

-З першого пункта випливає другий. Не купляю креми по віку або нічний/денний. А уважно розбираю склад

-Ввела сироватки і не розумію, як раніше без них була???

-СПФ кожен день. Так я раніше користувалась лише на пляж. І не тому, що мені не подобається. Я просто не знала, що з моєю схільністю до пігментацією без нього ніяк

-Робити маски для обличчя мінімум 2 рази на тиждень. Тканинні, альгінатні, кремові, гелеві. Але обов'язково. Для мене це міні-ритуал для себе. Патчі для очей сюди ж

-Фарбувати губи. Так я раніше взагалі не фарбувала, але наразі мені це довподоби і я роблю це кожен день. Але ось саме помаду у стіку я так і не придбала
-Користуватись пілінгом для шкіри голови. Так в мене були скраби (а може будуть і ще), але цей формат подобався більше. Також не пропускаю олійку і сироватки для шкіри голови

-Намагатись робити гарний контент. Так я не бьюті блогер і не планую працювати в цій ніші. Але я дуже багато часу і сил вкладаю у фото і дописи. Звісно фото не професійні і не ідеальні, але порівнюючі з першими фото на "колінці" я бачу прогрес

-Змусила чоловіка користуватись не лише гелем для душа 100 в 1 і це повірте не аби-яка перемога!

-Знайомства з ароматами. Ніколи б не подумала, що мені буде дуже подобатись цей напрямок. Слухати парфум і голові уявляти картинки. Але нажаль це працює не з кожним ароматом

І нехай це не якісь мега-досягнення типу я пройшла курси візажиста/фографа/сіла на шпагат

Але хоч вони і маленькі, вони мої

Єдине бажання на наступний рік - це мир та спокій в країні та на душі. Амінь 🤞

18 грудня, 2024
Yana__matviets
18 грудня, 2024