Чи справді пінки Bilou заслуговують на таку шалену популярність?
або як стриматись і не з'їсти цю пахучу хмаринку
Якщо ви хочете потримати хмаринку в себе на руках так, як це зробила я - ці баночки для вас. Завдяки зручному дозатору утворюється неймовірно стійка, але при цьому м'яка піна. Хочеться видавити цілу ванну піни і плюхнутись в неї, жмякаючи. Але так робити не варто, адже можна зомліти від дуже насиченого аромату.
Парфуми можна викинути
адже після них залишається не надто насичений, але при цьому стійкий аромат.
Порівняно зі всіма гелями, які в мене були, ці пінки не пересушують шкіру і залишають відчуття легкої кремової оболонки на тілі. Дуже м'яко очищує і освіжає, наповнюючи ванну кімнату запаморочливими нотками.
Якщо хочете перетворитись на молочну цукерку і взяти в полон Порошенка
Аромат в баночці дуже солодкий (для мене надто), але на тілі залишається рівномірним і в міру насиченим.
Оцінка аромату 7/10
Цей аромат заслуговує особливої уваги
Він не такий приторно солодкий, як попередній. Чимось схожий на аромат татової пінки для гоління, але більш жіночний і спокусливий. Якщо хочете приємний і більш свіжий аромат - це воно.
Оцінка аромату 9/10
Літній і ненав'язливий
Запах лимонно-фруктового сорбету, що так спокушає з'їсти його десь на теплому піску біля моря. Зі всіх 3 ароматів це мій фаворит.
Оцінка аромату 9,5/10
Отже чи справді ці пінки варті такого ажіотажу? Так, але потрібно обрати свій аромат
Коментарі (0)