#mybeautyachievements2024
"Як я зважилась на експерименти: б’юті-відкриття та невдачі 2024"
⚪ Цього року я вирішила дати собі волю на експерименти й відкрила цілий світ б’юті-новинок, який раніше залишався для мене закритим. А ще — вперше почала ділитися своїм досвідом у MAKEUP Club!
Приєднавшись до цієї чудової спільноти, я зрозуміла, наскільки важливо бути серед однодумців. MAKEUP Club — це простір, який не просто надихає, а й підтримує. Тут можна отримати корисну інформацію, знайти нові ідеї та навіть наважитися на щось більше. Почати писати тут — одне з моїх головних beauty-досягнень цього року, і я рада бути частиною цього затишного б’юті-світу.
"Що стосується б’юті-експериментів, тут теж є чим поділитися."
🔸 Я нарешті вирішила відійти від звичного сценарію "купую те, що й завжди" і дала собі волю пробувати нове. Раніше я купувала одні й ті самі засоби. Але в якийсь момент вони перестали закривати мої потреби. І ось я зважилась на експерименти й спробувала багато новинок для себе від різних брендів. Не обійшлося і без розчарувань, але я вважаю, що будь-який досвід — це крок уперед.
Розповім про декілька з них:
Estee Lauder – спробувала як декоративну косметику, так і засоби догляду. Якщо чесно, поки не зрозуміла, чи подобається продукція цього бренду. На собі я не побачила відчутного ефекту, але, можливо, потрібно дати їм більше часу.
MAC – у мене був набір із лімітованої колекції: помада й олівець. Це просто вау! Знайшла ідеальний відтінок пильної троянди, який виглядає природно та дуже гармонійно.
Pixi Beauty – спробувала їхній відомий Glow Tonic. Результат мене приємно здивував, навіть купляла цей тонік двічі.
The Ordinary – для мене це середнячок. Деякі засоби працюють, деякі – взагалі ні, тому ставлюсь до бренду нейтрально.
🔸 Однак були й виклики. Наприклад, я відчайдушно шукала дезодорант, який справді рятував би мене влітку, але поки що безуспішно. Те саме стосується і боротьби з лупою — жоден із засобів, які я пробувала за рекомендаціями чи призначеннями лікарів, мені не допоміг. Якщо у вас є перевірені варіанти, буду вдячна за поради!
"Ще однією значною зміною стало моє ставлення до волосся."
🔸Кілька разів я поверталася до натурального кольору волосся (у мене темно-русий відтінок) і навіть деякий час носила свій природний образ, щоб дати волосся відпочити. Але я обожнюю відтінки блонду й ефект вигорілого на сонці волосся. Тому щоразу повертаюсь до світлого.
Цей рік не став винятком. Це спонукало мене приділяти ще більше уваги догляду за ним.
Останнє, що я використовувала, це продукція Matrix. Зараз ще активно тестую на собі сироватку "Genesis" від Kerastase.
🔸2024 рік також став для мене роком першого кроку в контенті.
Я почала практикуватися, експериментувати, вивчати нову інформацію. Хоч це лише початок, але цей процес надихає, і я вже бачу, як багато ще попереду!
Що я зрозуміла цього року?
✨ Не варто боятися пробувати нове, відкривати для себе нові бренди, нові техніки та нові можливості. Навіть невдачі дають корисний досвід.
А що стало вашим б’юті-відкриттям цього року? Поділіться! Мені дуже цікаво дізнатися про ваші успіхи чи, можливо, про те, що вам ще тільки нал ежить відкрити.
Усіх з прийдешніми святами 🎄
Цьом 💋
Коментарі (0)