Мої б’юті-досягне ння 2024 року
Підсумки року
Цей рік виявився для мене зовсім не легким! Як не одне так інше! І знаєте, чесно кажучи чекаю його уже завершення! Але не будемо про погане, краще поділюся своїми досягненнями за цей рік.
Перш за все у листопаді я доєдналися до чудової бьюті спільноти- Makeup Club і ні разу не пошкодувала про це! А потім ще й у розіграші перемогла, сама була просто в шоці! Тому я рада бути частиною цього ком'юніті.
1. Почала вести блог у Makeup Club, хоча пока не регулярно виходить, але я все наздожену.
2. Поставила на початку року займатися спортом, досягла на 70%, в кінці року загриміла до лікарні, тепер милиці мої друзі!
3. В тому році поставила ціль проходити щорічний чекап , виявлено було багато проблем зі здоров'ям, тепер є над чим ще працювати, щоб здоров'я не підводило.
4. Налагодила питний режим, бо з цим у мене просто була біда!
5. Почала купляти собі якісну доглядову косметику, відкрила для себе багато українських хороших брендів.
6.Почала користуватися SPF , бо раніше я використовувала його тільки взимку.
7.Відмовилася від гель- лаку, бо почалася на нього алергія, тепер сама собі роблю манікюр .
8. Почала використовувати нові відтінки тіней, які раніше не використовувала
9. Пройшла курс антицелюлітного масажу і залишилася дуже задоволена, але є ще до чого прагнути!
10. Мріяла відпочити в Туреччині і нарешті моя мрія здійснилася!
Я дуже радію своїм досягненням, хоча були і перешкоди, але всьому свій час.
Хотілося б кожній із Вас побажати, не зупиняйтеся на досягнутому- сміливо підкорюйте чергову вершину! Кожна з Вас особлива і прекрасна!
Коментарі (0)