lido444ka

#mybeautyachievements2024

#mybeautyachievements2024

цей рік був дуже непростий, але я все ж змогла зробити для себе багато важливих речей. як мінімум у другій половині цього року я почала вести тут блог

💇‍♀️ волосся

знайшла відтінок, техніку фарбування та стрижку, які мені справді личать і приносять задоволення

підібрала бюджетний та ефективний догляд для свого складного волосся (блонд, жирна шкіра голови, сухі кінчики та вже якась пристойна довжина)

💄 макіяж

зібрала непогану базову косметичку, де є місце і для креативу, і для нюдику

спробувала безліч продуктів для губ і нарешті знайшла ідеальну гаму, яка найбільше мені пасує

експериментувала з макіяжем для івентів та конкурсних фотосесій і це було дуже захопливо

✨ стиль та образ

визначилась із кольорами, що мені личать за кольоротипом та відображають мене

зробила пірсинг, про який мріяла пару років, і насолоджуюсь своїм оновленим виглядом

💖 прийняття себе

навчилась менше себе критикувати та приймати свою зовнішність такою, як вона є

почала більше дбати про себе та свій емоційний стан, що теж дуже відображається на зовнішності та сприйнятті себе. всім щиро раджу психотерапію і не боятися медикаментів. депресивні епізоди та інші розлади ще нікого красивішим не зробили.

цей рік був важким, але я бачу, скільки всього зробила для себе. це не завжди було легко, але я справді молодець ❤️ обійміть себе, цьомніть відображення у дзеркалі, бо ви теж всі чудові та красиві.

19 грудня, 2024
lido444ka
19 грудня, 2024