Ванільковий лосьйон для тіла
Joko Blend Vanilla Blossom
Не давали мені спокою ці лосьйончики для тіла і я таки вирішила спробувати один - саме той аромат, який мені найбільше сподобався з серії кремів для рук - ванілька 💗
Мені дуже сподобалось тут пакування — пляшечка дуже зручної форми 250 мл з приємною тактильною текстурою і стильним дизайном.
На флаконі є вся необхідна інформація від виробника про засіб.
Флакон обладнаний помповим дозатором, який справно працює, не заїдає та не плюється, засіб подає м’яко та рівномірно, має поворотне блокування.
Збагачений активними компонентами: олією кокоса, пантенолом, екстрактами квітів Моной де Таїті та орхідеї, лосьйон сприяє відновленню та пом'якшенню епідермісу, дарує м'яке і тривале зволоження. Ніжна текстура засобу робить його нанесення на шкіру легким і приємним.
склад: Aqua (Water), Caprylic/Capric Triglyceride, Propylene Glycol, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Dicaprylyl Carbonate, Disodium Cetearyl Sulfosuccinate, Cetearyl Alcohol, Cocos Nucifera Oil, Orchid Extract, Gardenia Taitensis Flower Extract, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Sodium Polyacrylate, Parfum (Fragrance), Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Sodium Benzoate, Hexamethylindenopyran, Tetramethyl Acetyloctahydronaphthalenes, Vanillin.
Аромат цього лосьйону м'який і теплий, з домінуючими солодкими нотами ванілі.
Це ідеальний вибір для тих, хто любить теплі, затишні аромати, які огортають і розслабляють. Він особливо п ідходить для вечірніх процедур, коли хочеться розслабитися після довгого дня.
Консистенція цього лосьйону легка та кремова, що дозволяє зручно наносити його на шкіру.
Це неповторний дует зволожувальних властивостей та вишуканої парфумованої композиції, призначений для щоденного ритуалу догляду за шкірою.
Коментарі (0)