Vik_Sem

Joko Blend | Делікатна турбота з іонами срібла

Привіт!

Вибираючи гель для інтимної гігієни, я насамперед звертаю увагу на склад. Адже від цього залежать не тільки властивості, що очищають, а й вплив на мікрофлору жіночого здоров'я.

Сьогодні я хочу розповісти про гель для інтимної гігієни Joko Blend з іонами срібла , який має натуральний склад, не містить шкідливих домішок та підходить для щоденного використання.

Оформлення

Гель для інтимної гігієни знаходиться у флаконі, виготовленому із щільного пластику. Етикетка виконана у ніжній рожевій гамі. В цілому, дизайн лаконічний та стриманий. Інформація від виробника вказана на звороті ємності.

Дозатор-помпа зручний у застосуванні, засіб дозується у потрібній кількості. Має два положення OPEN / STOP , тому даний гель можна брати з собою, скажімо, в подорож і не боятись, що дорогою він виплесне з флакона.

Склад гелю для інтимної гігієни Joko Blend з іонами срібла добре підібраний:

Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Lauroyl/Myristoyl Methyl Glucamide (and) Coco-Betaine, Cocamidopropyl Betaine, Coco-Glucoside (and) Glyceryl Oleate, Almond Oil Glycereth-8 Esters, Silver Citrate, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Rose Flower Extract, Parfum, Cananga Odorata Essential Oil (Ylang Ylang), Cymbopogon Martini (Palmarosa) Essential Oil.

Активні компоненти:

• іони срібла вирізняються бактерицидними, антисептичними і цілющими властивостями;
  • олії іланг-ілангу та пальмарози заспокоюють слизову оболонку і відновлюють гідроліпідний баланс;
  • екстракт троянди зволожує, усуває сухість та інший дискомфорт;
  • мигдальна олія має відновлюючу, ранозагоювальну і пом'якшувальну дію на шкіру.
  • формула не містить SLES, SLS, парабенів, барвників та інших алергенів.

Аромат приємний, ніжний. Виразно чути квіткові та свіжі нотки. У ньому немає різкості або хімозної нудотності. Після використання цього засобу аромат швидко випаровується.

Колір прозорий, а значить барвники не застосовувалися.

Гелеподібна, рідка консистенція .

Піноутворення ніжне та легке, великої піни немає (та воно і не треба для очищення ніжних місць), тому що у складі не входять SLS, SLES. Змивається піна легко і швидко , не залишаючи будь-якого дискомфорту, липкості чи сухості, а лише приємні відчуття.

Мої враження

Гель для інтимної гігієни Joko Blend з іонами срібла використовую щодня. Витрата його дуже економічна, для одного застосування достатньо одного-два натискання на дозатор.

Ефект

Даний гель делікатно очищає, заспокоює та знімає роздратування . Після його застосування відчувається комфорт та свіжість, які зберігаються протягом усього дня.

Сподобалося також, що гель зволожує шкіру, роблячи її ніжною та м'якою. Жодного дискомфорту, сухості чи алергічних реакцій він не викликав.

Засіб не просто очищає шкіру інтимних місць, а й допомагає її доглядає. А за рахунок утримання іонів срібла зменшує ризик виникнення молочниці.

Для мене склад гелю виявився ідеально підібраним. Він чудово підтримує природний баланс інтимних зон!

Рекомендую гель для інтимної гігієни Joko Blend з іонами срібла для щоденного застосування.

19 грудня, 2024
Vik_Sem
19 грудня, 2024