#mybeautyachievements2024
Підсумки року в сфері догляду
Вітаю ) Надихаючись прочитаними досягненнями дівчаток (всі такі різні та позитивні), встигаючи в останній вагон, вирішила взяти участь у даному челенджі, щоб підбити підсумки року, що минає, в сфері краси. Оскільки це перший мій такий допис і ніяких планів не складалось, почну з передісторії та символізму.
Моє знайомство з Make Up почалось в 2015 році. За цей проміжок знайомства, довжиною в 9 років, сайт значно розширив свій асортимент та якість обслуговування, зручно й те, що можна прочитати як склад, так і відгуки на косметичний засіб. Неодноразово користувалась сайтом як для пошуку, так і для замовлення вже улюблених засобів.
Про Make Up Club я дізналась не відразу, адже створення його відбулось в непростий час…але він мене зацікавив форматом, учасниками та неймовірно теплою атмосферою, яка тут панує. Пройшов деякий період часу, відколи створено перший допис, це сталось 9 місяців тому. З тих пір, по можливості та, маючи натхнення, створено 9 публікацій, так, зовсім небагато, тому мені ще є куди прагнути в створенні контенту)
Тож першими моїми б’юті звершеннями можна по праву вважати створення своєї сторінки в Make Up Club та участь у челенджах від ком’юніті))). Наступними досягненням, виходячи з попередніх, вважаю, що:
краще почала аналізувати засоби, якими користуюсь (зокрема їх результативність; вплив різних активів та складів);
вдосконалила можливість обирати засоби для потреб шкіри, які можуть змінюватись в залежності від стану організму, пори року, зовнішніх факторів (мінімізація кількості баночок);
розширила свій косметичний кругозір (в контексті різноманіття засобів та брендів).
Із фактичного:
Завдяки підібраним засобам зменшено прояв пігментації на шкірі обличчя – успішно (планую допис)! Щодо стримування прояву ознак часу, зовнішніх факторів та гравітації на шкірі – в процесі (з іншого боку – це і є життя))).
Змінила форму брів, адже трохи їх відростила, чи надовго?
Покращено стан волосся та шкіри голови (косметичні засоби, розуміння внутрішніх та зовнішніх причин).
Приділяю більше уваги догляду шкіри тіла – в основному регулярне зволоження.
Як відомо, зовнішня краса, вигляд, стан шкіри – це прояв внутрішнього стану, як фізичного, так і емоційного, тоді необхідна робота над усіма складниками для досягнення результату. Тому я контролюю стан організму шляхом лабораторного чек-апу з подальшою корекцією та прагну дотримуватись щоденного режиму: здорове фізичне навантаження- харчування-сон. Емоційна складова: завдяки спілкуванню та підтримці в клубі, дуже затишний куточок краси та чарівності, де можна проявити себе в сфері краси і не тільки)!
Коментарі (0)