Tink Kids | Sweet Berry
Коли мильні процедури пертворюются на свято
Дитяча серія Sweet Berry від бренду Tink Kids стала для мене справжнім відкриттям і я впевнена, що сподобається кожній дитині. А формули бренду саме для турботливих батьків, адже вони не містять шкідливих домішок по типу SLS, SLES та барвників.
Хочу детальніше розповісти про свої враження від двох засобів:
- Шампунь-бальзам 2 в 1 "Sweet Berry" Tink Kids
- Дитяча піна для ванни "Sweet Berry" Tink Kids
Дитяча піна для ванни "Sweet Berry" Tink Kids
Зовнішній вигляд та дизайн:
Знаходиться пінка для ванни у пластиковому білому флаконі, з рожевою наклейкою з кумедним мильним монстриком, виглядає класно та підіймає настрій.
На звороті є вся необхідна інформація про товар. Кришка теж пластикова, ніжно рожевого кольору. Відкривається вгору, дуже добре. Отвір не великий, виливається відмінно.
Консистенція та колір:
Мені подобається текстура, вона гелеподібна не рідка і не густа. Колір повністю прозорий, немає жодних барвників.
Аромат:
Солодкий, фруктовий, але не хімозний. Справжній ягідним бум та святковий настрій.
Мій досвід використання:
Я включаю у ванній теплу воду і відразу ж під струмінь води наливаю піну, мені здається так краще піниться. Відразу починається утворюватися біла пінка у ванній.
До речі аромат дуже добре відчувається у всій ванній кімнаті. Через час виходить біла хмаринка вже у всій ванній, як скатертина покриває поверхню води. Піноутворення середнє, але тримається пінка довго, і це дуже подобається як дітям так і дорослим.
Шампунь-бальзам 2 в 1 "Sweet Berry" Tink Kids
Щипить оченята, волосся не розчісати,все це так часто чутно з ванної кімнати, але все змінилося, коли у нас з'явився шампунь-бальзам 2 в 1 "Sweet Berry" Tink Kids.
Зовнішній вигляд та дизайн:
Знаходиться шампунь-бальзам у пластиковому білому флаконі, з рожевою наклейкою з кумедним мильним монстриком з розчіскою, виглядає класно та підіймає настрій.
На звороті є вся необхідна інформація про товар. Дозатор невеликий, дуже акуратний, це хороший плюс, адже щоби помити голову дитині, багато засобу не потрібно. Та й є небезпека видавити необережно більше, ніж потрібно.
Консистенція, колір, запах:
Шампунь у вигляді гелю, не надто в'язкий, така консистенція дуже зручна для змішування з водою та отримання піни. Прозорий, без домішок та грудок, однорідний, без розшарування.
Аромат у шампуню приголомшливий) Взагалі-то я не дуже люблю дуже ароматні засоби для дітей, все ж таки ароматизатори обтяжують склад, синтетика не найкращі друзі дітей, ну і не хочеться привчати дитину, що аромати повинні бути сильними.
Тут аромат дуже вдалий. Це якийсь багатий збір ягідних ароматів, дуже приємний, ніжний, дуже ненав'язливий. І взагалі жодної краплі хімозності не відчувається.
Використання дитячого шампуню:
Шампунь справді м'який і дуже зручний. Він добре видавлюється з флакона, не тече і не капає з водою, відмінно поєднується з водою і утворює невелику, але достатню піну. На волоссі вона добре тримається, не капає, при попаданні в очі не дратує їх.
Шампунь добре вимивається, залишається трохи аромату на волоссі.
Дитячий шампунь-бальзам 2 в 1 "Sweet Berry" Tink Kids. показав себе чудовим засобом для миття голови. Він зручний у використанні, має безпечний склад, екологічний, з чудово приємним натуральним ароматом! Ну і чудово впорався зі своїм основним завданням: добре миє волосся, воно м'яке, слухняне, без лупи. Це справді м'який та делікатний шампунь.
Кожному малюку сподобається серія Tink Kids "Sweet Berry", яскравий дизайн флакончиків з монстриками підійме настрій, приємний фруктовий аромат заповнить ванну кімнату чарівними фруктами, а густа пінка не тільки чудово очистить шкіру та волосся, а й забеспечить захист від сухості та лупи.
-Рекомендую-
Коментарі (0)