Pro Krasu ❤️

Сироватка для зміцнення схильного до випадіння волосся

Вирішила спробувати сироватку Kerastase Genesis Anti Hair-Fall Fortifying Serum, оскільки останнім часом волосся стало сильно випадати.

Використовую цю сироватку вже три тижні щодня. Наношу після миття голови на трохи вологу шкіру і легко масажую. Засіб дуже зручний у використанні завдяки піпетці: легко контролювати кількість і точно наносити. Сироватка має легку текстуру, не жирнить волосся і швидко вбирається, що для мене великий плюс, адже в мене волосся схильне до жирності.

Через перші 7–10 днів я помітила, що волосся стало менше випадати під час розчісування та миття голови. До того ж саме волосся виглядає більш живим і гладким, кінчики не такі сухі, як раніше. На дотик воно стало еластичнішим і не так легко ламається. Особливо сподобалося, що шкіра голови не пересушується і не виникає жодного дискомфорту після нанесення.Приємний, ненав’язливий аромат.

Результат мене дійсно порадував! Волосся стало випадати значно менше, з’явився природний блиск і відчуття здоров’я. Якщо у вас є проблема з випадінням або волосся ослаблене, дуже рекомендую. Так, засіб недешевий, але він працює, і це найголовніше!

19 грудня, 2024
Pro Krasu ❤️
19 грудня, 2024