Веновазин магній
від Bisheffect
Я маю спадкові проблеми з венами і у флеболога була ще в 23 роки - тоді він дав мені кілька рекомендацій, які я намагаюсь виконувати, щоб мінімізувати та відтермінувати наслідки і необхідність операцій. Однією з цих порад були засоби для ніг, які зніматимуть набряки ( також, звичайно ж, компресійні панчохи, але я не змогла змусити себе їх носити, лише - компресійні гетри, які я одягаю під час активних тренувань чи походів в гори, або тривалих піших прогулянок більше 10 км). І нарешті я вирішила спробувати саме такий гель від мого улюбленого українського виробника Bisheffect, можу себе вважати їхнім міні-амбасадором - бо куди ж мені рівнятись до Зухвалої і Тимошенко, які у відео в "загонах" знатно амбасадорять магнієвий концентрат для ванн😁
Для знайомства я обрала маленький тюбик розміром 75 мл, ще є велика банка 400 мл з помпою-дозатором. Туба з венотоником додатково знаходиться в картонній коробочці, на якій вказана вся необхідна споживачу інформація
Склад та активи
Застосовується він для нормалізації роботи судинної системи, в складі є бішофіт.
Бішофіт для ніг рекомендується людям, у яких спостерігається розширення венозних судин, яскраво виражена сітка капілярів, присутність відчуття тяжкості в нижніх частинах тіла.
Можливе застосування для профілактики ангіопатій, діабетичного, ревматичного, атеросклеротичного ураження судин. Активною речовиною виступає хлористий магній.
Склад: вода, магнію хлорид (бішофіт), гліцерин, кокамідопропілбетаін, рицинова олія, екстракт кінського каштану, екстракт зеленого чаю, гідроксіетилцелюлоза, олія кокосу, камідь ксантану, нікотинова кислота, ментол, камфора, ефірна олія сосни, ефірна олія м'яти.
У кожного компонента засобу є своя роль, виконуючи яку, можна швидко досягти бажаного результату:
- Магнію хлорид насичує уражену ділянку активними компонентами;
- Нікотинова кислота відповідає за окислювальні реакції в клітинах.
- Екстракт кінського каштана позитивно впливає на структуру вен.
- Екстракт зеленого чаю робить тонізуючий вплив на шкіру.
- Ментол і м'ята забезпечують охолоджувальний ефект.
Враження від застосування
У нього дуже незвична текстура, він наче олійний гель, але при тому не жирнить шкіру та речі після того як вбереться, хоча спочатку відчувається липкість, але венотонік доволі швидко поглинається шкірою ( у мене це відбувається протягом хвилин 15-20). Аромат ефірний олій, які вказані в складі.
Засіб необхідно масажними рухами акуратно втирати в шкіру на ногах і плавно розподілити. Потім можна просто залишити, даючи гелю можливість самостійно вбратися або прискорити процес шляхом накладення еластичного бинта (я такого не роблю). Після завершення процедури або після зняття пов'язки, залишки гелю (якщо вони є на вашій шкірі) необхідно усунути за допомогою серветки, рушника або змити водою. Не рекомендується його використання після того, як була зроблена епіляція. Також не можна наносити даний засіб на пошкоджену шкіру.
Дія
Гель прямо діє на гладку мускулатуру венозних судин. Він впливає на них тонізуючим чином, внаслідок чого відбувається скорочення гладком'язових волокон. Під дію засобу потрапляє система, що відповідає за згортання крові.
При нанесенні на уражену ділянку, веновазин швидко проникає через епідерміс. Насичуючи проблемні місця магнієм та іншими активними компонентами, він починає виконувати наступні дії:
- усуває набряки, притаманні варикозному розширенню вен;
- покращує лімфодренаж;
- знімає спазми та запалення судин;
- суттєво зменшує судинну сітку;
- підвищує толерантність до фізичних навантажень.
Я залюбки буду проходити такий курс кілька разів на рік.
Коментарі (0)