Irynaaaa

Моє перше тестування з Makeup Club

Всім привіт🙋🏼‍♀️, будемо знайомитись🫶🏻

Насправді, я давно зареєстрована у спільноті та читаю дописи, оскільки мені це дуже допомагає підібрати догляд і косметику!

Спочатку поговоримо про аромати✨

У мене були: Marc Jacobs Perfect Elixir та Burberry Goddess Intense

Почала я з Marc Jacobs. Це був ранок, я бігла на свої дівочі процедури, близько 9 години, а коли приїхала додому, орієнтовно 14 години, аромат все ще відчувала на собі.

Це дуже дівчачий, квітково-солодкий, теплий і автентичний аромат, премʼєра якого була цього року🥰

Звучить він дуже приємно, після нанесення я відчула ревінь та мед, потім відкривається апельсиновий цвіт та амбра, і вкінці я відчувала ваніль.

Це все дуже гармонійно поєднується у цьому неймовірному ароматі! ✨

Сам флакон має вау ефект від першого враження, тому, як подарунок для дівчини-жінки, яка полюбляє солодкі аромати - саме те🔥

На наступний день мені пощастило тестувати Burberry Goddess🤤

І я вражена, це нічого не сказати. Він настільки мені сподобався, що я вже поспішаю замовити собі повнорозмірний обʼєм

Солодкий фужерний аромат, я відчуваю ваніль постійно!

Лаванда тут дуже делікатна, з імберем - дає мінімально мʼяку свіжинку.

Максимально затишний і ніжний. Спробуйте його в мороз, адже в холод - я відчула тут квіти, хоча в піраміді їх немає😅

Він дуже мінімалістичний, але настільки яскравий!

Знову ж таки, поціновувачі солодеих ароматів - не пройдіть повз))

Отримала відтінок 045, який більш-менш мені підійшов, гарно перекриває синячки під очима.

Так як я не завжди користуюсь тональним, спробувала наносити консилер точково, у проблемних місцях - виявилось, він гарно з цим справляється!

Є мінімальне зволоження, не забивається в пори, і не скочується вкінці дня під очима.

Шкіра наче сяє після нанесення.

Металевий наконечник - це взагалі must-have!

Вранці трішки допомагає з мішечками під очима))

А це - вже 10 з 10ти. 🔥

Отримала я замовлення, і перше що зробила - одразу відкрила туш. Це була моя помилка, адже туш була холодна, в це дало мені враження що вона суха😅

Насправді, сухою вона не була 👌🏻

на наступний день спробувала нанести - ефект дуже гарний, вії не злипаються, гарно додає обʼєму

Аромат - не виражений. Мені не подобається різкий запах туші, тому це плюс.

Наношу по два шари, перший нанесла - висох, потім повторно наношу - це дає гарний ефект!

Тепер поговорим про крем-сироватку.

Консистенція дійсно досить рідка, приємна, з приємним запахом без віддушок:

• пори не забиває, а навпаки розгладжує,
  • зволожує шкіру,
  • середня щільність покриття,
  • гарно розподіляється за допомогою вологого спонжа,
  • дуже зручний дозатор-піпетка.

Отримала на тестування я відтінок 60-80, проте для мене "білосніжки" не завжди найсвітліший тон підійде))

Тому, я не засмучуюсь - адже подарувала сестрі, їй підійшло.

Розкажу вам лайфхак з тональним. Адже, бачу він майже у всіх темноватий. Придбайте собі найсвітліший тон, який лише є, на руку дайте кілька крапель одного, та іншого тонального, гарного замішайте і наносьте!

Це перевірено багатьма роками!

Дякую що читали🥰

20 грудня, 2024
Irynaaaa
20 грудня, 2024