Тестування подаруночків від MAKEUP
І які продукти стали моїми фаворитами
Для початку почну саме зі своїх фаворитів і одним з них є консиллер консилер Rimmel Multi Tasker Wake Me Up — це універсальний засіб, який може виконувати функції як консилера так і тонального крему. В першу чергу він сподобався мені своєю багатофункціональністю, оскільки його можна використовувати для приховування дефектів шкіри, висвітлення та приховування синяків під очима. Відтінок мені підійшов, консилер має кремову текстуру, яка легко розподіляється, але в мене трохи скотився протягом дня. Засіб забезпечує середній рівень покриття: він добре приховує почервоніння, пігментацію та темні кола під очима, але при цьому виглядає природно. Особливо радує його здатність «освіжати» погляд.
Перевага цього продукту — зручний аплікатор. Але все одно після цього ролика потрібно розподіляти засіб спонжиком. Його форма дозволяє точково наносити засіб на проблемні ділянки, а потім легко розтушовувати. Я думаю на фото буде видно як він скриває синяки)
Max Factor False Lash Effect
Max Factor False Lash Effect Вона мені дуже сподобалась, її основною перевагою є здатність значно збільшити об'єм вій, не обтяжуючи їх.
Щіточка туші — велика, силіконова, з короткими ворсинками. Вона зруч но розчісує вії, розділяючи їх і запобігаючи утворенню грудочок. Ідеально підходить для тих, хто любить виразний, але натуральний ефект.
Burberry Goddess Intense
Burberry Goddess Intense Цей аромат зачаровує своїм глибоким і насиченим звучанням, що ідеально підходить для вечірнього використання або особливих подій. Основна композиція відкривається теплими східними акцентами. У верхніх нотах відчувається солодка ваніль у поєднанні з деревними акордами. Серце композиції наповнене ніжними квітковими нотами. Дизайн флакона то взагалі розрив, виглядає дорого. І тримаються на тілі та одязі дуже дуже довго.
А далі розповім про продукти які мені не дуже сподобались
Парфуми Marc Jacobs Perfect Elixir. Із найбільших плюсів є оформлення ним можна довго любуватись. А ось запах мені не дуже сподобався, точно не мій, мені здається він для більш дорослих жінок.
У верхніх нотах аромату можна відчути соковиті фруктові акорди. Серце композиції розкривається витонченими квітковими нотами жасмину та нарциса, додаючи аромату м'якість. База вражає теплим поєднанням ванілі та сандалового дерева.
Max Factor Miracle Pure 2in1 Skin Reset Serum Foundation
Max Factor Miracle Pure 2in1 Skin Reset Serum Foundation відтінок мені взагалі не підійшов напевно як і всім, і ще є один мінус це запах, мені воно якось взагалі не дуже приємно пахне. А його основною перевагою є поєднання функцій тонального крему та сироватки для догляду за шкірою. Завдяки водянистій структурі засіб зволожує та надає їй сяяння, якби напевно не відтінок то користувалас ь би.
Текстура легка та приємна, добре розподіляється навіть пальцями або спонжем. Засіб підходить для щоденного використання, після чого не обтяжує використання.
Також радує SPF-фактор, який забезпечує додатковий захист шкіри.
Коментарі (0)