Missmili

Це просто вау!

Це просто вау!

Маска для волосся від Mayur давно привертала мою увагу. Раніше я вже користувалася засобами цього бренду для тіла, але знайомство з доглядом за волоссям від Mayur відбулося вперше — і воно було вражаючим!

Особливості маски Mayur “Натуральна від випадіння волосся”

Кокосова олія — зміцнює волосяні фолікули, стимулює ріст та зупиняє надмірне випадіння.

Олія каріте (ши) — захищає від УФ-променів, відновлює структуру волосся та додає здоровий блиск.

Олія жожоба — глибоко зволожує, підвищує щільність волосся, активує ріст.

Молочна кислота — уповільнює процеси старіння волосся та робить його м’яким.

Пантенол — відновлює структуру, живить та зволожує.

Без парабенів і SLS/SLES у складі.

Це просто вау!

Маска багата на жирні олії та компоненти, які зволожують, живлять і розгладжують волосся. Вона ідеально підходить для пошкодженого, жорсткого чи фарбованого волосся. Хоча маска позиціонується як засіб проти випадіння, на упаковці не зазначено, що її потрібно наносити на корені, тому я застосовувала її тільки на довжину.

Об’єм: 250 мл.

Ціна: 90-120 грн

Консистенція: дуже густа, “ложка стоїть”.

Колір: білий.

Аромат: квітково-цитрусовий, приємний.

Спосіб застосування: нанести на чисте вологе волосся, залишити на 3-5 хвилин, змити водою.

Уже під час змивання відчувається, наскільки гладеньким і насиченим стало волосся. Вологе волосся легко розчісується та піддається укладці. На виході — м’яке, гладке, шовковисте і не електризується. На дотик воно нагадує дитяче: легке, ніжне, сяюче.

Маска мене приємно здивувала: ефект був помітним після першого використання. Вона спрацювала навіть краще, ніж деякі дорожчі засоби для волосся. Особливо вразив натуральний склад, адже рідко зустрічаєш натуральні маски, які дають настільки очевидний результат!

Моя оцінка

Однозначно рекомендую! Це справжня знахідка за свою ціну, яка варта уваги.

21 грудня, 2024
Missmili
21 грудня, 2024