L'Oreal Professionnel - Serie Expert Absolut Repair Molecular проти інших серій

L'Oreal Professionnel - Serie Expert Absolut Repair Molecular проти інших серій

Коли я знайшла Absolut Repair, це стало справжнім відкриттям! Цей шампунь — як рятівна паличка для мого волосся, яке було дуже пошкоджене після постійного використання фена та хімічних процедур. Він глибоко відновлює волосся на молекулярному рівні, і я помітила різницю вже після першого застосування. Моє волосся стало неймовірно м’яким, блискучим і, головне, здоровим. Кінчики, які завжди були сухими та ламкими, тепер виглядають шовковистими та відновленими. Крім того, шампунь має дуже приємний свіжий аромат, який дарує відчуття чистоти та свіжості протягом всього дня.

А ось Pro Longer став моїм вибором, коли я захотіла зміцнити свої кінчики й продовжити ріст волосся без жодних проблем із посіченістю. Цей шампунь має дивовижну технологію filler А-100, яка ущільнює волосся по всій довжині, надаючи йому більше щільності та об’єму. Я просто в захваті від того, як він не тільки відновлює кінчики, а й дає волоссю гладкість і розкішний блиск. Якщо хочете зберегти довге, здорове і сильне волосся, то це саме той засіб, який стане вашим незамінним союзником!

Що спільного:

• Обидва шампуні дарують моєму волоссю розкішну гладкість, шовковистість і здоровий блиск.
  • Вони обидва ефективно очищають волосся, не пересушуючи його, і дарують приємний аромат.
  • Достатньо лише декілька мл засобу, який дужее гарно піниться!
  • Зволоження і живлення — це те, чим вони обидва неймовірно добре справляються!

Але що відрізняється:

• Absolut Repair — це справжнє відновлення для пошкодженого волосся, коли потрібно не просто очистити, а й зробити волосся здоровим зсередини.
  • Pro Longer більше підходить для тих, хто хоче зміцнити кінчики, зберегти довжину волосся і додати об’єму.

Обидва шампуні безсумнівно стали моїми улюбленими, але кожен підходить для різних потреб. Якщо ви хочете відновити волосся після хімічних процедур, то Absolut Repair — ваш вибір. А якщо ваша мета — зміцнити та зберегти довжину волосся, то Pro Longer стане справжнім відкриттям!

Раніше я користувалась Pro Longer Lengths Renewing Masque, і він став моїм улюбленцем для догляду за довгим волоссям. Маска чудово живила мої локони, надаючи їм гладкість і блиск, а також допомагала з ущільненням кінчиків, що дуже важливо для довгого волосся. Я помітила, що кінчики стали міцнішими, менш ламкими, і волосся стало більш шовковистим і слухняним.

Але тепер, після того як я спробувала Absolut Repair Molecular Mask, не можу залишити її поза увагою! Ця маска — справжній рятівник для пошкодженого волосся. Вона проникає глибоко в структуру волосся, надаючи йому неймовірну міцність і гладкість. Я відчула різницю вже після першого застосування: волосся стало більш живим і сильним, а кінчики набагато менше ламались. Маска чудово відновлює волосся після термічних укладок та інших пошкоджень.

Якщо порівнювати обидві маски, Pro Longer ідеально підходить для відновлення здорової структури довгого волосся, а Absolut Repair більше для глибокого відновлення після серйозних пошкоджень. Обидва продукти чудово працюють, і кожен з них має свої переваги в залежності від потреб волосся.

Як блондика, я дуже обережно підходжу до вибору продуктів для догляду за своїм волоссям, адже блонд — це справжній виклик, особливо якщо хочеш зберегти його здоровим і сяючим. Фіолетові шампуні можуть бути чудовими, але часто вони обтяжують волосся, що створює додаткові проблеми для моїх тонких пасм. Проте крем-шампунь L'Oreal Professionnel Serie Expert Chroma Creme Purple, з фіолетовими пігментами, став справжнім відкриттям для мене. Він делікатно нейтралізує жовті відтінки, не обтяжуючи волосся, залишаючи його м'яким, легким і неймовірно гладким.

А після цього я завжди використовую сироватку для молекулярного відновлення структури волосся L'Oreal Professionnel Serie Expert Absolut Repair. Це справжня магія для моїх локонів! Вона дарує волоссям інтенсивне зволоження, робить їх більш еластичними та відновленими. Сироватка так ніжно працює, що волосся відчуває себе захищеним і неймовірно м'яким. Вона допомагає мені забути про сухість і ламкість, зберігаючи блонд свіжим і сяючим, навіть після багатьох фарбувань.

22 грудня, 2024
Хоменко Ярослава
0
0
22 грудня, 2024