Відкриття року для мене - магнітні накладні вії
Bonjolie Magnetic eyeliner set
Хочу поділитись з вами своєю нещодавньою знахідкою в сфері краси - магнітні накладні вії, що стали особисто для мене повним відкриттям.
Раніше я завжди оминала накладні вії. Колись був невдалий досвід з їх приклеюванням, танців з бубном з клеями.. Коротше, тут треба досвід, "набити руку", а в мене не було бажання це робити, тож я закинула цю ідею і користувалась лише тушшю для вій.
Проте, для деяких вечірніх макіяжів або образів просто не вистачає гарних, драматичних довгих вій.
І якось побачила такий цікавий набір - Magnetic eyeliner eyelashes set.
Вирішила придбати собі та спробувати, що ж це за диво таке.
І, на мій подив, з ними так легко працювати! Аби отримати шикарний результат треба мінімум часу, точності та зусиль.
Зараз розкажу детальніше, що таке магнітні накладні вії та як з ними працювати.
По "лінії росту" вій розташовані маленькі магніти. Саме на цих, що в мене їх п'ять штук. А в комплекті йде магнітна підводка, в якій знаходяться дрібні металеві частинки.
Перед використанням її необхідно потрусити, аби магнітні часточки рівномірно розподілились. Підводку треба нанести по лінії росту власних вій, зачекати аби вона підсохла. Зазвичай, це приблизно 2 хвилини. І потім прикласти накладні вії.
Все дуже просто і швидко прикріплюється.
Виробники магнітних вій заявляють, що такі вії можна повторно використовувати до 50 разів, уявляєте, як чудово? Вони слугують значно довше, ніж звичайні накладні вії.
Важливо правильно за ними доглядати та чистити після використання. А робити це дуже легко - необхідно лише почистити магніти на віях від підводки. Я роблю це ватною паличкою, змоченою у міцелярній воді. Все. Потім акуратно складаю їх у футлярчик. І вони знову готові до роботи.
Такі вії можуть довгий час триматись на місці, аби ваш образ був бездоганним до демакіяжу. Виробник обіцяє на до 9 годин стійкості. Проте, чесно кажучи, я не перевіряла. Я носила години по дві, і все міцно тримається на своїх місцях, навіть з активною мімікою обличчя.
Для мене це був цікавий досвід і я з задоволенням буду ними користуватись. А тим паче попереду створення макіяжів на свята.
Коментарі (0)