Lancome Renergie Yeux H.C.F. Triple Serum.
Концентрат потрійної дії для шкіри навколо очей
Протягом останього року я активно використовую різноманітні засоби для догляду за шкірою навколо очей. Мені дуже сподобався крем для обличчя цієї серії, тому вирішила спробувати сироватку для зони очей. Lancome Renergie Yeux H.C.F. Triple Serum я тестувала у вигляді пробників, купила їх 3 наборчики, вистачило мені на тиждень. В мене мімічні зморшки ще не дуже помітні, але я до них схильна. Маю суху шкіру, тому обрала стратегію на випередження. Ця сироватка для зони навколо очей мені сподобалася. З перших днів застосування помітила зволоження та покращення стану шкіри, але щоб оцінити повноцінно ефективність потрібно трішки більше часу. Використовувала разом з сироваткою для обличчя та кремом серії Renergie
Lancome Renergie Yeux H.C.F. Triple Serum - це продукт, який обіцяє комплексне вирішення проблем шкіри навколо очей, таких як зморшки, темні кола та втрата пружності.
Комбінація гіалуронової кислоти, пептидів, вітаміну C та ніацинаміду забезпечує глибоке зволоження, стимулює вироблення колагену, освітлює темні кола та зміцнює шкірний бар'єр. Сироватка діє на декількох рівнях, вирішуючи відразу кілька проблем шкіри навколо очей. Легкая текстура дозволяє сироватці швидко вбиратися, не залишаючи жирного блиску. Сироватка ефективно бореться з дрібними зморшками та мімічними лініями.
Що мені сподобалось:
* Зволоження: Шкіра навколо очей стала набагато зволоженою, зникла відчуття сухості та стягнутості.
* Зменшення зморшок: Дрібні зморшки стали менш помітними, шкіра розгладилась.
* Підтягнутий контур очей: Контур очей відчувається, ніби трішки чіткішим.
* Освітлення темних кіл: Темні кола під очима поступово світлішають (але в мене вони не яскраво виражені), шкіра стала більш рівною.
* Легка текстура: Сироватка швидко вбирається, не залишаючи жирного блиску.
* Економна витрата: Незважаючи на високу ціну, сироватка досить економічна у використанні.
* Приємний аромат: Легкий, ненав'язливий аромат.
Мінуси:
- Досить висока ціна, враховуючи, що об'єм всього 20мл.
- Ефект помітний не з першого використання.
Сироватка випущена у вишуканому флаконі зі зручним дозатором, рівномірно розподіляється, швидко всотується, не залишаючи липкості.
Активні компоненти:
- гіалуронова кислота зволожує, нормалізує і підтримує гідробаланс шкіри, підвищує щільність та захисні функції шкіри.
- пептид SNK створює неймовірний ліфтинг-ефект, розгладжує зморшки.
- вітамін C освітлює епідерміс, вирівнює тон.
- ніацинамід запобігає повторній появі тьмяності шкіри.
- вітамін F розгладжує текстуру, посилюючи пружність, еластичність.
Спосіб використання:
* Змішайте: Активуйте формулу одним натисканням.
* Дренаж: Зробіть легкий масаж з сироваткою від внутрішнього куточка ока до скроні, щоб зменшити набряклість і подарувати очам свіжість.
* Скульптуруйте: Розгладьте шкіру від нижньої повіки до брів, підтягуючи її і надаючи контуру чіткості.
* Використовуйте: Щоранку і щовечора, щоб пробудити свою шкіру і підтримувати її молодість.
Загалом, я задоволена результатами використання Lancome Renergie Yeux H.C.F. Triple Serum. Це ефективний засіб, який допомагає підтримувати молодість і свіжість шкіри навколо очей. Чудово діє в комплексі з іншими засобами Lancome. Однак, перед покупкою варто ретельно зважити всі за і проти.
Однією з головних переваг цього продукту є інноваційний підхід, дерматологічні, клінічні дослідження та підтверджена ефективність засобу. Але ціна в нього справді надто висока.