getejra

Сюячі рідкі тіні

Сюячі рідкі тіні

Це мої другі рідкі тіні і перші - сяючі. Спочатку переживала, що не справлюсь з ними -і дарма, це найлегше в користуванні, з того що у мене було.

Відтінок я маю 224 Rain Forest - це такий болотистий зелений з блискітками. Всього в палітрі 5 відтінків, я вагалась між цим та шампань, але захотілось чогось темнішого. Запаковано надійно та є суцільні наклейки, які необхідно розрізати - щоб розкрутити. Країна виробник - Туреччина.

Сюячі рідкі тіні
Сюячі рідкі тіні
Сюячі рідкі тіні
Сюячі рідкі тіні

Тіні в стильному, компактному, зручному та мінімалістичному дизайні: прямокутний прозорий флакон 2,3 мл, через який добре проглядається відтінок, кришка чорна.

Сам аплікатор невеликий, але ним легко наносити засіб, фетр м'якенький. Розтушовувала пальцем.

Коли відкрила флакон і побачила консистенцію - чомусь мені згадались фарби-металіки, тому вирішила зробити такий жартівливий свотч 😁

Текстура густа, шовковиста, надзвичайно легка, дуже пігментована, наноситься та розподіляється рівномірно .

Формула продукту збагачена скваланом, не містить глютену, парабенів і тваринних жирів.

Відтінок дуже гарно переливається та немає крупних блискіток, але має сяючі частинки, які й створюють такий блискучий ефект. Покриття щільне, дуже стійке - я виходила з ними весь день і вони виглядали точно так само як і одразу після нанесення, взагалі не осипаються та не скочуються. Так як відтінок доволі темний - я додавала коричневу стрліку та затушовувала куточок сяюшками коричневого відтінку. Користувалась без бази.

і ось так вони виглядають зі штучним освітленням - блиск неймовірний 💥

Зловити на камеру та передати ефект - просто неможливо, в житті він виглядає значно багатше ніж на фото. Тепер хочеться спробувати їх всі 🤩

23 грудня, 2024
getejra
23 грудня, 2024