Плампер від Pastel
Profashion Plump Up Extra Hydrayting Plumping Gloss
Я фанатка пламперів, хоча вже дуже давно не потрапляв мені в руки такий, щоб я аж просльозилась 😁 Коли побачила цю чарівність від Pastel - довго обирала між відтінками, але вирішила по класиці взяти щось ніжне та рожеве - тому відтінок у мене 203. Пакування дуже естетично виглядає, об'єм 5,3 мл, є наклейки з інформацією від виробника, які необхідно розрізати, щоб провернути кришечку.
Тут збільшений аплікатор, але чомусь його дуже важко передати на фото. Сам аплікатор дуже м'якенький, я переживала, що через збільшену форму буде незручно наносити - але ні, доволі комфортно.
А от щодо текстури і ефекту на губах - моє відкриття. Дійсно помітний об'єм на губах, ще й зволожує добре. 203 тон ідеально підійшов до мого кольору губ, тому виглядає натурально і легко поєднується з різними олівчиками, а без них - вазгалі виглядає максимально натурально.
Враження
👄робить губи більш пухкими за рахунок ментолу у складі - але без "спецефектів", просто легке приємне поколювання;
👄 дарує блиск глянцю та ніжний приємний відтінок;
👄алое вера глибоко зволожує та підтримує гідробаланс.
Він комфортно виглядає та відчувається на губах, оскільки ще й доглядає за ними.
Коментарі (0)