getejra

Плампер від Pastel

Плампер від Pastel

Я фанатка пламперів, хоча вже дуже давно не потрапляв мені в руки такий, щоб я аж просльозилась 😁 Коли побачила цю чарівність від Pastel - довго обирала між відтінками, але вирішила по класиці взяти щось ніжне та рожеве - тому відтінок у мене 203. Пакування дуже естетично виглядає, об'єм 5,3 мл, є наклейки з інформацією від виробника, які необхідно розрізати, щоб провернути кришечку.

Плампер від Pastel
Плампер від Pastel
Плампер від Pastel
Плампер від Pastel
Плампер від Pastel

Тут збільшений аплікатор, але чомусь його дуже важко передати на фото. Сам аплікатор дуже м'якенький, я переживала, що через збільшену форму буде незручно наносити - але ні, доволі комфортно.

А от щодо текстури і ефекту на губах - моє відкриття. Дійсно помітний об'єм на губах, ще й зволожує добре. 203 тон ідеально підійшов до мого кольору губ, тому виглядає натурально і легко поєднується з різними олівчиками, а без них - вазгалі виглядає максимально натурально.

👄робить губи більш пухкими за рахунок ментолу у складі - але без "спецефектів", просто легке приємне поколювання;

👄 дарує блиск глянцю та ніжний приємний відтінок;

👄алое вера глибоко зволожує та підтримує гідробаланс.

Він комфортно виглядає та відчувається на губах, оскільки ще й доглядає за ними.

23 грудня, 2024
getejra
23 грудня, 2024