Catrice Mystic Forest
Мої враження після використання цікавих новинок з лімітованої колекції
Сьогодні розповім вам про продукти Catrice з колекції Mystic Forest - рідкі тіні та помаду.
Liquid Eyeshadow Metallic
У мене відтінок C01 Enchanting Lights - золоті тіні, що переливаються маленькими різнокольоровими блискітками.
Має дуже гарний, лаконічний флакончик з міцного матового пластику. Виглядає презентабельно, проте на футлярі добре видно всі сліди від пальців та маленькі подряпини.
Ми маємо 4,5 мл засобу.
Аплікатор представлений у формі тонкої палички з подовженим наконечником. Його зручна форма дозволяє точно наносити засіб
Тіні легко наносяться, проте швидко фіксуються. Їх потрібно швиденько тушкувати до потрібного вигляду. Для тушовки краще обирати м'які пензлі.
Перший час на повіці відчуваються, є відчуття легкої стянутості. Але після повного висихання нема жодного дискомфорту.
Має трохи хімозний аромат, схоже на запах підводки.
До речі, на них добре лягає підводка.
На жаль, камера не передає цього неймовірного сяяння - переливи різнокольорових блискіток. В житті виглядає дуже ефектно.
Стійкість - чудова. Я особисто ще не носила її довше 5 годин, проте все тримається на своїх місцях, не розтікається.
Демакіяж. Легко і без розводів змиваються міцелярною водою, якщо попередньо прикласти на декілька секунд ватний диск, змочений у міцелярці.
Декілька макіяжів, зроблених з використанням Catrice Mystic Forest Liquid Eyeshadow Metallic.
Catrice Mystic Forest Lipstick
C01 Deepest Secret
Це моя перша чорна помада, тож було неймовірно цікаво побачити на собі варіанти макіяжів з цим кольором.
Дуже гарне пакування - чорний пластиковий футляр з неймовірним дизайном кришечки. Ковпачок має ажурний візерунок, що надає упаковці витонченості.
Помада має легкий хімозний запах, проте його не чути при нанесенні. На губах має дуже легкий ефект прохолоди. І якщо трохи помади потрапляє до рота - відчувається деяка терпкість.
Наноситься м'яко, навіть дуже. Вона якась маслянисту по текстурі. При нанесенні не треба надавлювати, бо можна легко зламати стержень.
Лягає легко, проте трохи просвічується в перший шар. При бажанні можна наслоїти.
Досить довго стає матовою, проте навіть при повному висиханні фініш більш схоже на сатин.
Змивається легко міцелярною водою, слідів не залишає.
Макіяж 1
Повністю нанесла на губи чорну помаду. Контур робила без олівця, набирала помаду на тоненький плаский пензель і таким чином промальовувала контур. По середині нижньої губи нанесла рідкі тіні. Наносила і розтушовувала теж пласким пензликом. Зверху нанесла олійку Lamel - і це було помилкою. Хоч я і намагалась нанести максимально акуратно, вся моя помада "пливла". На фото добре видно, що чорний колір нормально так "з'ївся".
Макіяж 2
Контур робила аналогічно, як в першому варіанті. Далі трохи розтушувала колір до середини вуст, трохи підтушувавши перехід до червоного кольору. В якості червоного відтінку тут Golden Rose Longstay 18. Рідкими золотистими тінями зробила такий розсип блискіток. І тут я також допустила помилку - нанесла занадто багато олійки. Навіть не встигала фотографувати - все розтікалось. Проте мені сподобався такий макіяж, але я б тут зробила все ж контур за допомогою олівця. Аби він був чітким та не розтікався. Та і мабуть, залишила матовим.
Але найбільше мені сподобалось, як ця помада виглядає в градієнті. Я робила такий макіяж для образу Лісової жительки.
Найкращий варіант носити чорний макіяж губ з цією посадою - це закріплювати її поверх чорними тінями. Бо так і триматись буде довше і виглядати матовою. Бо все-ж таки фініш у неї не ідеально матовий, а сатиновий.
Коментарі (0)