Catrice Invisible Cover Foundation
Буває, що після довгого робочого дня ти забігаєш у магазин і береш першу-ліпшу косметику, яка підходить по кольору. Звучить ризиковано? Можливо, але моя історія закінчилась приємним відкриттям!
Упаковка та зручність
Почнемо з того, що вигляд продукту одразу викликає симпатію. Скляна пляшечка з мінімалістичним дизайном виглядає дорого і стильно. Кришка щільно закривається, а дозатор працює ідеально: ні краплі зайвого, ні краплі менше, ніж потрібно.
Відтінки та колір
Мій вибір — 30N, і цей відтінок підійшов мені ідеально. Лінійка пропонує широкий вибір тонів: для тих, хто любить нейтральні, жовті чи рожеві підтони. Так що підібрати свій ідеальний відтінок зовсім не складно!
Фініш і стійкість
Тоналка дарує матовий, але не пересушений фініш. Я власниця сухої шкіри, і навіть без пудри засіб тримається з ранку до вечора. В пори не забивається, зморшки не підкреслює — і це величезний плюс. Продукт забезпечує гарне покриття, маскуючи дрібні недоліки, та вирівнює тон обличчя.
Особливості формули
Catrice Invisible Cover Foundation має низку переваг:
• Веганський склад — приємний бонус для тих, хто цінує етичну косметику.
• Некомедогенність — шкіра дихає, і це відчутно.
• Формула без парабенів.
• Алое вера та сквалан пом’якшують і підтримують шкіру м’якою та еластичною.
• Гіалуронова кислота забезпечує зволоження протягом дня.
Обʼєм у 30 мл цілком достатній, щоб користуватися продуктом кілька місяців навіть при щоденному використанні.
Catrice Invisible Cover Foundation — це чудовий варіант для тих, хто шукає доступний та якісний продукт із веганським складом. Його зручно наносити, він не сушить шкіру, а матовий фініш виглядає гарно!
Коментарі (0)