Пінний пілінг для шкіри голови з молочною кислотою
Soika PRO "М'яке очищення та зволоження"
Те, що я фанат пілінгів для шкіри голови, вже знають всі, хто мене читає, і я думала, що мене важко здивувати, але Сойці це вдалось. Спочатку їхнім пінним шампунем, а тепер і пінним пілінгом для шкіри голови. Мої фаворити серед пілінгів саме кислотні, оскільки ними дуже зручно користуватись перед миттям голови, та оскільки зараз я доволі часто лежу в ванній - мені треба був варіант, який використовується після миття голови. Так як мені сподобалась фіолетова доглядова лінійка для волосся від Soika - я вирішила взяти ще й пілінг від них. А от далі найцікавіше - для мого типу голови (жирний, схильний до себореї) потрібно було брати червоний з саліциловою кислотою, але мені більше сподобався помаранчевий флакончик, того я взяла з молочною 😁це все що треба знати про те, як Влада підбирає косметику 🙈 помаранчевий має гарно працювати саме на сухій шкірі голові, але спойлер - на моїй також працює бомбезно.
Флакон прозорий 150 мл дуже комфортний та зручний в руці, не вислизає навіть якщо мокрий. Класний зручний дозатор - видає потрібну кількість піни, не плюється.
Активи та склад
Косметичний засіб поєднує одразу кілька потужних функцій: від антибактеріального ефекту до зміцнення та живлення волосся. Головний компонент — молочна кислота, яка м'яко ексфоліює шкіру голови, видаляючи ороговілі клітини, та зволожує її. Також продукт містить саліцилову кислоту, аргінін, бетаїн, ніацинамід та ментиллактат. Вони забезпечують заспокійливу дію, борються з подразненнями та сухістю і роблять волосся еластичним та блискучим.
🟠аргінін стимулює синтез колагену, покращує захисні функції епідермісу;
🟠 бетаїн та ніацинамід живлять шкіру голови та зміцнюють волосся;
🟠 трегалоза, папаїн і кофеїн запобігають сухості і появі лупи.
Склад: без sls, без алюмінію, без глютену, без парабенів, без пластику
Aqua, Cocamidopropyl Betaine, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Decyl Glucoside, Cocamide DEA, Polysorbate 20, Lactic acid, Tartaric Acid, Ascorbic Acid, Glycerin, Arginine, Betaine, Niacinamide, Trehalose, Papaine, Caffeine, Parfum, Menthyl lactate, Methylclorisothiazolinone, Methylisothiazolinone, CI 15985, C.I.Acid Red 52.
Мені дуже подобається використовувати цей пілінг після пінного шампуню від сойки.
Пілінг по текстурі нагадує пінку для вмивання, яка добре розподіляється по шкірі.
Використовуємо пілінг після шампуню ( я мию голову двічі): легкими масажними рухами розподілити по всій голові, я ще додаю скрабер, залишаю на 10 хвилин, змиваю проточною водою. По інструкції: для м’якої дії час витримки становить 5хв, для глибшої ексфоліації збільшити час до 10хв. Під час користування пілінгом є нормою легке пощипування, проте варто орієнтуватися по відчуттях - у мене пощипування не відчувається, але думаю це тому, що шкіра звикла до пілінгів. Використовувати 1-2 рази на тиждень, я роблю двічі.
Аромат у засобу приємний кисло-солодкий, на волоссі не залишається.
Після нього волосся об'ємне та розсипчасте, відчувається неймовірне очишення, але шкіра голови не пересушена. Термін миття не подовжує, але на третій день волосся виглядає значно краще та свіжіше.
Відмічаю зеленими галочками, що відчула на собі, з того, що обіцяв виробник
✔️ глибоко очищає пори;
✔️ забезпечує тривале відчуття свіжості;
✔️ має приємний аромат;
✔️ регулює вироблення себуму;
✔️ пінна консистенція продукту дозволяє рівномірно розподілити засіб по всій поверхні шкіри;
✔️ не залишає липкого або жирного відчуття.
Тобто все відповідає і мене то дуже тішить. Пілінг можу щиро рекомендувати. наступного разу вже візьму з саліцилкою.
Коментарі (0)