Консилер матовий з SPF30
Pastel Show by Pastel Cover+Perfect Concealer
Відтінок я маю 303 - Baby Powder - третій в палітрі, всього є 6, тобто не найсвітліший. Запаковано надійно та є суцільні наклейки, які необхідно розрізати - щоб розкрутити. Країна виробник - Туреччина.
Консилер в стильному, компактному, зручному та мінімалістичному дизайні: прямокутний прозорий флакон 7,8 мл, через який добре проглядається відтінок, кришка такого ніжного бірюзового відтінку (так-так, його я також вибрала через колір кришки 😁).
Сам аплікатор невеликий, але ним легко наносити засіб, дуже м'якенький. Розтушовувала пальцем, так як ще не маю окремого пензлика для консилера, хоч і задумуюсь про це.
склад: Aqua, Isododecane, Caprylic/Capric Triglyceride, Dimethicone, Butylene Glycol, Titanium Dioxide (Nano), Titanium Dioxide, Ethylhexyl Methoxycinnamate, PEG-30 Dipolyhydroxystearate, Dextrin Palmitate, Disteardimonium Hectorite, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Hexyl Laurate, Polyglyceryl-4 Isostearate, C10-18 Triglycerides, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Zinc Oxide, Alcohol, Dimethicone Crosspolymer, Punica Granatum Sterols, Trisiloxane, Potassium Sorbate, Hydrogenated Styrene/Isoprene Copolymer, Caprylyl Methicone, Silica, Aluminum Hydroxide, Talc, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Mica
- містить екстракт граната, який має антиоксидантні властивості, що допомагає зберегти молодість і свіжість шкіри;
- містить компоненти, які підтримують оптимальний рівень зволоження шкіри протягом дня;
- не містить агресивних хімікатів, підходить для всіх типів шкіри, зокрема чутливої.
Завдяки легкій текстурі консилер просто та швидко наноситься, не створює ефекту маски, дозволяє шкірі «дихати» та виглядати природньо. Фіксувала поверх пудрою. В зморшки не западає, пластичний і дозволяє себе розподілити. Мої синці перекриває достатньо, не роблячи при цьому ефект помітності засобу на шкірі.
що ж аносує нам виробник:
💙 стійка формула забезпечує тривале покриття, яке витримує будь-які погодні умови та активний спосіб життя;
💙 контролює блиск протягом дня, залишає шкіру свіжою і гладенькою;
💙 захищає від ультрафіолетового випромінювання, запобігаючи передчасному старінню епідермісу;
💙 виготовлений відповідно до стандартів cruelty-free, що означає відсутність тестування на тваринах.
Підсумовуючи: скажу, що я задоволена цим консилером і його відчуттям на шкірі, але тепер думаю, що наступного разу потрібно брати 404 відтінок, інакше на літо буде дуже контрастувати з підзасм аглою шкірою.
Цей продукт поєднує високу покривну здатність і надійний захист від сонця, забезпечуючи рівний і свіжий вигляд обличчя протягом усього дня
Коментарі (0)