Sara_Lee

Тональний крем-сироватка для обличчя Max Factor Miracle Pure 2in1 Skin Reset Serum Foundation

Тональний крем-сироватка для обличчя Max Factor Miracle Pure 2in1 Skin Reset Serum Foundation

Тональний крем легкий (можно побачити, як він розтікається на руці), перекриває недоліки, на шкірі не відчувається. Є доглядовий компонент у виляді Serum і неоциамідами. Дуже сподовся, але відтінок (60-80 light to medium) мені не підійшов. На шкірі він адаптується дещо, створюючи ефект легкого загару, але мені подобається біла шкіра. Після повернення з Індії, вже сім років ховаю свою шкіру від будь-якого впливу сонечка. Хоча, попри все, сонце перемагає, і влітку я більш коричнева. Можливо для літа він чудово «зайде» на слов’янську шкіру, чи сподобається дівчаткам, які люблять ловити сонечко, для яких легка засмага асоціюється з «відпочившим обличчям». Особисто я хочу придбати такий крем, але на відтінок світліше! Хоча дещо бентежить, що не знайшла інформацію про spf у кремі!

фото до/після тут👇

24 грудня, 2024
Sara_Lee
0
0
24 грудня, 2024