Чоловіча пінка для дівчат
Чому б і ні?)
Зараз я вам розповім про те чому я рекомендую цю пінку користуватися всім)
Але спойлер не забирайте її у ваших чоловіків, краще прийбайте власний другий флакончик і так усі будуть щасливі. Бо пінка цього варта.
По перше навіщо нам пінка?) Так, нажаль волосся на тілі в жінок природа поки не відмінила. Я ососбисто примаю вибір кожної дівчини голитися чи ні - це наш особистий вибір і ніхто не повинен диктувати нам що робити з власним тілом.
Але якщо обираєте голитися. Оберіть гоління з пінкою.
Пінка збереже вашу шкіру. Процес гоління може бути травматичним і наше завдання трохи мінімізувати його.
В цій пінці класно все. Не дивлячись на те що вона чоловіча - вона взагалі не має запаху. Взагалі ніякого. Це ідеально для тих хто не любить ні солодкі жіночі пінки ні чоловічи зі специфічним запахом парфумів.
Вона дуже гарно наноситься і має кремоподібно мусово легку текстуру. Потрібно зовсім трохи щоб отримати шикарну пінку. Вистачить її дуже на довго.
Вона розмякшує волосся. Тим самим орбить волосся більш піддатливим до гоління і приємнішим сам процес.
Тому дівчата придивіться до такої опції в вашому догляді. Я перевірила - це дійсно варто уваги.
Коментарі (0)