Enough Real Vita 8 Complex Pro Bright Up Mask
Тканинна маска для сяйва та зволоження шкіри
Це моє перше знайомство з брендом Enough. Ця масочка мені попалася з боксі. Хочу сказати, що маска справді хороша. Лекало зручне, есенції достатньо, зволожує відмінно. Неприємних відчуттів не викликала. Шкіра напитана, свіжа та зволожена. Що ще треба для додаткового догляду.
Enough Real Vita 8 Complex Pro Bright Up Mask – це справжня знахідка для тих, хто шукає ефективний і доступний спосіб догляду за шкірою обличчя. Ця тканинна маска насичена вітамінним комплексом, який допомагає освітлити тон шкіри, покращити її текстуру та забезпечити глибоке зволоження.
Що обіцяє виробник:
* Освітлення: Маска допомагає вирівняти тон шкіри.
* Зволоження: Завдяки вітамінному комплексу, маска глибоко зволожує шкіру, роблячи її більш пружною та еластичною.
* Покращення текстури: Маска допомагає звузити пори та зробити шкіру більш гладкою.
* Сяйво: Після використання маски шкіра виглядає свіжою та сяючою.
Склад та дія активних компонентів:
* Вітамінний комплекс: Містить 8 видів вітамінів, які живлять і відновлюють шкіру.
* Ніацинамід: Зменшує пігментацію, вирівнює тон шкіри та покращує її текстуру.
* Аденозин: Стимулює вироблення колагену, підвищує пружність шкіри та зменшує зморшки.
Мій досвід використання:
Я люблю використовувати тканинні маски і можу сказати, що вона справді хороша. Після застосування шкіра стає помітно більш зволоженою, м'якою та сяючою. Тон шкіри вирівнюється, Маска дуже комфортна у використанні, тканина добре прилягає до обличчя. Лекало зручне, есенції достатньо. Не сповзає. Маска не пече та не викликала почервонінь. Про розгладження зморшок щось говорити складно після одного використання. При регулярному використанні можливо будебільш помітний ефект ліфтингу.
Переваги:
* Доступна ціна: Маска має дуже приємну ціну, що робить її доступною.
* Ефективність: Маска справді зволожує, освітлює та покращує текстуру шкіри.
* Легкість у використанні: Маску легко наносити та знімати.
* Приємний аромат: Маска має легкий, свіжий аромат.
Мінуси:
* Маска досить швидко в мене почала підсохати.
* Після поглинання сироватки відчувається легка липкість, але вона зникає після нанесення крему.
Enough Real Vita 8 Complex Pro Bright Up Mask – це відмінний варіант для домашнього догляду за шкірою. Вона ефективно зволожує, освітлює і вирівнює тон шкіри, при цьому має доступну ціну.
Рекомендую.
Придивлюсь до масок бренду. Дякую, Makeup Club за чудову масочку)
Коментарі (0)