getejra

Тонер-міст для обличчя

Тонер-міст для обличчя

В цьому місяці я закінчила один зі своїх кислотних тонерів і вирішила взяти щось більш лайтове для шкіри і з розпилювачем. Так як я на роботі знаходжусь прям біля уфошки - то шукала щось зволожувальне. Бачила позитивні відгуки в клубі на цю лінійку і сама в захваті від лінійки для волосся - тому починаю потрохи знайомитись з доглядовими засобами бренду.

Прозора пляшечка з твердого міцного пластика з розпилювачем обʼємом 150 мл, додатково розміщена в картонній коробочці на якій міститься вся необхідна інформація для споживача: склад, властивості засобу та спосіб застосування.

Тонер-міст для обличчя
Тонер-міст для обличчя
Тонер-міст для обличчя
Тонер-міст для обличчя
Тонер-міст для обличчя

Тут у складі є біотичний швейцарський комплекс yogurtene balance, який включає в себе пробіотик і йогурт. Також у складі присутній алантоїн, який пришвидшує оновлення епідермісу. Алантоїн провокує розчинення відмерлих клітин шкіри, тим самим оновлюючи її. Він є ефективним антиоксидантом, а тому зменшує шкідливий вплив на шкіру, сповільнюючи процес старіння клітин. Найголовнішою функцією алантоїну є загоєння і відновлення бар'єрних властивостей епідермісу.

Саме завдяки таким активам відновлюється pH-баланс.

Склад: Aqua, Propanediol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Panthenol, Sodium PCA (and) Sodium Lactate (and) Fructose (and) Glycine (and) Niacinamide (and) Urea (and) Inositol, Inulin (and) Yogurt Powder, Allantoin, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Parfum, CO2 Camellia sinensis Extract, Disodium EDTA.

Для моєї комбінованої, місцями схильної до жирності, шкіри засіб ідеально підійшов. Він вирівнює тон, знімає подразнення і добре зволожує. Має приємний аромат свіжості. Дозатор чудово розпорошує міст на все обличчя легкою вуаллю.

Освіжаючи, доглядовий засіб справляється із зволоженням, пом’якшенням, відновленням шкіри.

Після використання обличчя стає м’яким і зволоженим, немає відчуття липкості чи сухості. Також помітила, що тонер допомагає заспокоїти подразнення. Використовую його як уранці, так і ввечері, і шкіра виглядає здоровішою. Він робить її більш пружною, сяйливою, гладенькою. Б’юті-продукт усуває сліди втоми та ознаки дегідратації, підтримує пружність епідермісу, захищає його від негативного впливу зовнішніх факторів.

26 грудня, 2024
getejra
26 грудня, 2024