getejra

Викидушки 2024

Викидушки 2024

хто там хотів календар з котячими дзвіночками 😁? баламбоні заходять в чат.

хочу зменщувати кількість викидушок, але ж треба домастити всі ті баночки, які стоять вже давно (не навчилась я ще викидати засіб, якщо він мені не нра -вимащую хоча б на ноги). Ну і так як я часто вділяю засіб подружкам, яким він також цікавий для проби - то баночки в мене закінчуються швидше. ніж мали б - зате не протерміновані 😁

1. Капсули еліпс Ellips Hair Vitamin Smooth & Shiny With Aloe Vera Oil Вітаміни для волосся "Розкішне сяйво" з олією алое вера – класна олійка, мені вистачає капсулки на 3 використання - 10 з 10

2. Олійка для волосся Відновлювальний кондиціонер CHI Argan Oil Conditioner - також класна олійка, колись її повторю, треба зовсім трішки, інакше обтяжує волосся - 10 з 10

3. Dr Sante - Hair Loss Control - Biotin Hair бальзам для волосся

Для ламкого, ослабленого, пошкодженого волосся - для інтенсивного живлення,стимуляції росту та усунення ламкості і посіченості кінчиків.

Наноситься на вологе ( не мокре) чисте волосся, потім змивається. Посічені кінчикизвичайно не прибере - їх краще зрізати все ж у майстра, але волосся після нього приємне та легко розчісується. Нормальний бальзам, дива не творить - 8 з 10

Тут все майже класично:

4. Meridol Gum Protection – обожнюю, на повторі - 10 з 10

5. Та Sensodyne Repair & Protect Whitening Відновлення та захист – чергую, не чекаю жодного відбілення, просто люблю її - 10 з 10

6. А от White Glo Coffee & Tea зубна паста для відбілювання зубів після кави-чаю – щось взагалі незрозуміле. Звичайно, що нічого вона не прибирає, ніякий наліт ні від чаю, ні від чого. 5 з 10 - 5 за міні-формат, зручно брати в дорогу

7. Зубні щітки elmex Elmex Swiss Made – на повторі, чергую кольори - 10 з 10

8. Альгінатні масочки тінк гарбуз Tink SuperFood For Face Moisturizing Alginate Mask, гранат та томат: гранат https://club.makeup.com.ua/post/60188/, гарбуз https://club.makeup.com.ua/post/60765/, томат ще не написала. але вже використала) вже написала: https://club.makeup.com.ua/post/61092/ - 10 з 10

9. Пілінг- сироватка The Ordinary Lactic Acid 10% + HA розповідала тут https://club.makeup.com.ua/looks/60102/ - 8 з 10, стрьомно, але працює

10. Гідроміст від Smartderma - незрозумілий гелевий продукт для мене – використала на ноги. За такі гроші можна було купити кілька класних наших українських тонерів або один відомий корейський. Моя оцінка 1 з 10.

11. Антивікова маска на основі муцину равлика, азулену та полі-гідроксікислот (нове покоління відлущувальних кислот) Sane Snail Mucin + PHA + Azulene Anti-aging Face Mask - тільки активні компоненти знаходяться аж в кінці складу, тобто в маленьких дозах. Виробник радить використовувати до 3 разів в тиждень.

Непогана маска насправді, зволожує добре шкіру і файно справляєтьсяз сухістю в холодну пору, при тривалому використанні зменшує дрібненькі зморшки.

Легко наноситься, легко змивається. Бюджетна робоча конячка. Хотілось би трішки більший відсоток активів у складі - так, це вплине на ціну, але і на шкіру також. Не впевнена, що повторю, моя оцінка 6 з 10.

12. Маска для обличчя очищувальна та відбілююча з оксидом цинку і вітамінами РР, В1, Е, А, В7 Sane Cleansing And Whitening Mask - маска проти запалень на шкірі, а також має відбілювати і освітлювати шкіру. Шкіра після неї така гладенька і м'яка на дотик, і дійсно матова. Маска не висихає повністю і не стягує в цей час шкіру (якщо не тримати її пів години). щось трішки підсушує - проте її треба робити регулярно через день для повноцінної дії, для мене це напряжно. 7 з 10

13. Пілінг для обличчя з кислотами та екстрактом алое Sane AHA + BHA10% + Aloe Vera Peeling

Має гелеву консистенцію, без аромату. Розподіляється на шкірі легко.

Я наношу на суху шкіру, тримаю 10 і навіть 15хв. Виробник рекомендує тричі в тиждень проводити таку процедуру- для кислот це занадто часто, проте концентрація кислот тут дозволяє спокійно таку частоту.

Як для домашньої косметики для тих, хто ще не знайомий з кислотами або на самий початок сезону кислот - підійде. Проте це дуже м'який пілінг. 5 з 10. Не повторю, бо не бачу дії на собі.

14. Сироватка Darphin Intral Inner Youth Rescue Serum

- я її використовувала під альгінатну маску і потім не змивала. писала тут https://club.makeup.com.ua/looks/57522/ - це 7 з 10 враховуючи ціну

15. Ніацинамідова сироватка BieN, косметика ручної роботи (подарувала подружка від своєї косметологині) - містить ніацинамід, мідь PSA, цинк PSA, фукогель, гіалуронову кислоту. Нормалізує жирність шкіри, підвищує пружність та еластичність, а в парі з гіалуронкою ефективно бореться з дрібними неглибокими зморшками. Наносила вввечері. Рекомендують пробувати під ретинол - ще таку комбінацію не пробувала, але пишуть, що файно співпрацюють ці дві речовини. - 8 з 10 по дії

16. Eggplant - глиняна маска з відомого китайського сайту. Подарувала подружка - хороша робоча глиняна масочка, дуже зручна в нанесенні - вона у формі стіку і викручється. Гарно матує жирну шкіру. Я звикла завжди зволожувати глиняні маски гідролатом - щоб не давати їм пересихати. 8 з 10, бо не впевнена в складі 😁

17. Ензимна маска Element, якої немає на мейкап, але бренд (польський) представлений, тому додам продукт з цієї ж серії. Гарно наноситься, легко змивається, шкіра після неї підживлена і приємна на дотик і за відчуттями. Ензими м'яко і поступово відлущують верхній шар клітин, можна використовувати влітку також. 8 з 10

18. сироватка ретинольна cos de baha ( пише 2,5 %) - або тут неправдивий % ретинолу, або цей актив на моїй шкірі взагалі не працює. Треба спробувати ще якусь. 6 з 10 -взагалі жодного ефекту на мені

19. Пінка для вмивання від Relance Lactic Acid + Centella Asiatica Extract Face Foam - в загальному мені дуже сподобалась, а от тільки мої тонери поверх неї трішки пінились, тому не повторю. 8 з 10

20 Сироватка з пептидами Eveline Face Therapy Proffesional Serum Shot Multi Peptydy - класна робоча конячка, мені справді сподобалась, часто пісня неї навіть не закривала шкіру кремом, колись повторю. 9 з 10

21. Мило Piel Cosmetics Liquid Soap Soft Protection Extra відгук був тут https://club.makeup.com.ua/post/52458/ - в загальному сподобалось. Вистачило такої банки на 3 місяці, але я ще додатково юзаю мило в брусочах. Моя оцінка 8 з 10, знизила оцінку чисто за недешеву ціну, можна знайти трішки вигідніше.

22. Магнієвий скраб для тіла цитрусовий "Бішофіт полтавський"

Писала про нього тут https://club.makeup.com.ua/post/57242/ , взяла на заміну такий самий, тільки з ламінарією. Це 10 з 10

23. Зелена аптека Універсальна сіль для ванни – використала залишки нарешті. Зараз більше подобаються солі від джоко.

24. І баночка невідомого мені лубриканта, який поклали до замовлення з відповідного магазину (не знаю чи можна писати це слово -може забанять допис 😁) Лубрик як лубрик, нічого незвичного.

Не знала куди приткнути і не знаю як туди на фото ще раз потрапило мило 😁

25. Чорний тюбик – бальзам від косметологині, дуже зернистий, олії довго тануть на губах – не повторю.

26. Шипучі таблетки Вітамін В12 Mivolis, 20 шт – я не сприймаю такі вітаміни серйозно –просто приємна шипучка зі смаком, але якщщо подарували, то й залюбки випила.

Ну такого добра в мене дуже мало, тому тут швидко

26. Домастила консилер Maybelline New York Instant Eraser

Яким помінялась з донькою подружки, вона віддала мені свої залишки, а я їй свій практично новий – чомусь він мені не зайшов, якось не мій формат з таким спонжиком ну і я прогадала з відтінком 00 – треба було брати темніший

27. Туш Uoma мінька – ну таке, мастилась безбожно. Взагалі я дуже люблю такий формат, оскільки фарбуюсь раз на 1-2 місяці. То не так шкода викидати повну, коли вона висохла мені їх дарує подружка зі своїх косметичних боксів. Але ця просто провальна.

28. Мініатюра парфуму my way Giorgio Armani My Way Intense – від подружки. Не моє, занадто солодко і медово-приторно

26 грудня, 2024
getejra
26 грудня, 2024