Чи справді бам букова пудра краща від рисової?
Бамбукова пудра Paese
Привіт, Красуні!💗
Ось і закінчилась моя бамбукова пудра від польського бренду Paese. А тому прийшов час написати про неї відгук. Раніше я користувалась лише пресованими пудрами і в один момент я захотіла спробувати розсипчасту. Почався час пошуків та вивчення варіантів. Мій вибір зупинився на рисовій пудрі, але тут я побачила, що в цього бренду є ще бамбукова пудра. Почитавши інформацію в інтернеті, я зʼясувала, що вона краще матує ніж рисова та має антибактеріальну дію. На жаль, мої очікування не були виправдані.
Пудра матує шкіру приблизно на годину, носити з собою її звісно не зручно(ще плюс пензель чи пуховку) для поновлення макіяжу.
Також пробувала нею відтворити техніку «бейкінг», але безрезультатно.
Єдиний її плюс це економність. Незважаючи на невеликий обʼєм, її не потрібно багато набирати.
Аромат пудра має ледь відчутний.
Помел достатньо дрібний.
Якщо випадково щось потрапить на чорний одяг, то все можна легко відтерти.
Добре зроблений дизайн. Є диск, який закриває пудру та відкриває. Багато скаржаться на те, що кришка ламається в процесі користування. У мене такого не було.
Нещодавно у моїй косметичці зʼявилася рисова пудра від Paese. Тому найближчим часом зроблю порівняльний огляд двох продуктів одного бренду.
Коментарі (0)