_Anoli_

Розхвалений лак Taft VS довге пряме волосся

Привіт, Красуні!💗

З тих пір, коли я відновила своє волосся, здавалась що ніяких проблем це не має принести, АЛЕ. Коли у мене було сухе пошкоджене волосся, моя укладка на мʼягкий бігудь БЕЗ лаку ідеально трималася весь день. Однак тепер без стайлінгових засобів таке неможливо. Дуже багато чула про Taft Cashmere Power 5 Hairspray. Мене привабили позитивні відгуки та приємна бюджетна ціна.

Почнемо з того, що в мене довге волосся до поясниці,середньої густини(фото можете побачити в моєму першому дописі).Вранці після нічної накрутки на вологе волосся, я рясно оббризкала лаком волоссям та вирушила навулицю. Через пів години коли я була вже в приміщені я ще нанесла шар лаку і так ще раз через півтори години. Спочатку волосся виглядає як трохи липка солома, але потім волосся повертається до попереднього стану. Незважаючи на декількашарове лакове покриття, через 7 годин волосся повністю випрямилося. Щодо погоди, то вологість в той день була висока, але з 7 годин я лише пів години була навулиці, тому я не вважаю це за достатню причину такого результату.

Наступного разу я його нанесла перед фотосесією. Тоді я змінила свою стратегію нанесення. Розпилювала в 3 підходи і плюс підсушувала феном. В цей ефект лаку я відчувала до кінця дня. Через 4 години часу проведеного навулиці при високій вологості волосся втратило укладку(фото прикріпляю). Тим не менш, в такий спосіб лак краще працює, коли його підсушуєш феном.

Дякую за увагу!

02 січня, 2025
_Anoli_
02 січня, 2025