Найсмачніший аромат ка ви у косметиці
Cottage Homme 3 in 1
Уявіть літо, спеку, ранок. Ви йдете на роботу, а спека вже добряче дошкуляє. День тільки розпочався, а ви вже відчуваєте втому. І тут біля роботи — улюблена кав’ярня. Ви замовляєте айс-лате з невеликою кількістю карамельного сиропу, щоб підсолодити цей ранок. Перший ковток — і все змінюється. Світ здається легшим, а ранок — яскравішим.
Саме цей настрій викликає аромат гелю для душу від Cottage з нотами холодного айс-лате, який ми так любимо влітку.
Цього року я перепробувала багато класних гелів для душу, але один із найкращих — цей із смачнючим ароматом кави.
🤍
Об’єм: стандартний для цього бренду — 250 мл.
• Консистенція: доволі рідка, прозора, з легким кавовим відтінком.
• Властивості: гель чудово піниться, добре очищає шкіру і не сушить її. Для одного використання потрібно зовсім небагато засобу.
• Аромат: під час прийняття душу він дуже насичений і ароматний, проте на шкірі майже не залишається.
🤍
Цей гель позиціонується як чоловічий, але я б сказала, що він унісекс. Любителям кавових ароматів він точно сподобається! До того ж, це продукт 3-в-1: гель для душу, шампунь і навіть засіб для вмивання. Особисто я використовую його тільки для душу, але мій хлопець активно тестує всі функції і дуже задоволений.
Враження:
Мені цей гель дуже сподобався. Його аромат — саме той ідеальний запах кави, який так хочеться знайти в косметичних засобах. Якщо ви фанат кави — обов’язково спробуйте!
Коментарі (0)