Mary Ost

TINK KIDS | Дитячі гелі для душу

Щоденний ритуал купання дітей можна перетворити на маленьку пригоду, якщо додати до цього процесу якісні та ароматні засоби. І саме це дарують гелі для душу від Tink Kids. Коли я вперше побачила цю продукцію, їх кумедні персонажі одразу привернули мою увагу. А коли спробувала ці засоби разом із дітьми, зрозуміла — це любов із першого дотику!

TINK KIDS | Дит�ячі гелі для душу

Об'єм: 300

Бренд: Tink Kids

Вік: 3+

Призначення: зволоження, очищення

Класифікація: професійна

Термін придатності: 12 місяців після відкриття

СКЛАД:

Aqua (Water), Sodium Cocoyl Isethionate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance), Panthenol, Allantoin, Polyquaternium-7, Ethylhexylglycerin, Benzyl Alcohol.

Формула цих засобів орієнтована на максимальну безпеку для дітей. Відсутність агресивних сульфатів (SLS, SLES), барвників та спирту забезпечує дбайливе очищення шкіри без подразнень чи пересушування. А натуральні аромати дарують приємні відчуття під час миття.

Флакони виконані у яскравих, «дитячих» дизайнах із кумедними монстриками, що немов запрошують дітей на веселощі. Funny Berry має рожеве оформлення, яке натякає на ягідний «вибух», а Juicy Pear — ніжно-жовте, що дійсно асоціюється із соковитою грушкою.

Зручний дозатор забезпечує комфорт у використанні, а компактний розмір флакона дозволяє легко тримати його навіть дитячими руками.

Funny Berry має насичений, солодкий аромат лісових ягід. Juicy Pear вражає своїм натуральним грушевим запахом — легким, соковитим і освіжаючим. Консистенція у засобів гелеподібна, середньої густини. Гелі утворюють ніжну піну, яка легко змивається водою, залишаючи шкіру зволоженою та м’якою.

Гелі підходять для щоденного використання. Невелику кількість засобу слід нанести на вологу шкіру, спінити та ретельно змити водою.

Ці дитячі гелі для душу стали справжніми фаворитами як для моїх дітей, так і для мене (ну не можу я встояти перед такими соковитими ароматами)

Обидва засоби залишають шкіру чистою, ніжною та ароматною. Вони не пересушують та не стягують, навпаки максимально зволожують навіть чуттєву дитячу шкіру.

Діти з нетерпінням чекають купання саме з цією продукцією🥰

Tink Kids вдалося створити продукти, які приносять задоволення і дітям, і батькам. Вони не лише ефективні, а й дарують яскраві емоції. Рекомендую спробувати, адже це не просто гелі для душу, а цілий настрій у флаконі!

27 грудня, 2024
Mary Ost
27 грудня, 2024