Для волосся, нігтів та суглобів
Подвійна користь
За місяць мені вже 49. Я не роблю з цього драми, просто констатую факт. В організмі відбуваються гормональні зміни, які вимагають додаткових рішень.
Я з того числа людей, які бачать проблему і шукають шляхи вирішення, а не впадають в депресію. Шкіра не така пружна? Нігті ламкі? Коліно хрустить? Ну що, привіт, колаген.
Знаю, що стосовно колагена давно точаться дискусії. Хтось вважає його вдалим піар ходом, інші переконані, що він дійсно допомагає.
Я притримуюся думки, що гірше від нього точно не буде)
Саме тому разом з іншими препаратами від бренду Oh! Mega я купила й колаген з вітамінами.
Що обіцяє виробник?
Вік: 18+
Країна ТМ: Україна
Призначення: для шкіри, волосся та нігтів
Зроблено в: Україна
Бренд: Oh! Mega
Серія: heals & beauty
Група товару: харчова добавка
Об'єм: 10 шт
Інгредієнти: біотин, вітамін а, вітамін е, вітамін с, колаген, селен, цинк
Дорослим приймати по 1 таблетці на день після вживання їжі. Перед споживанням таблетку розчинити у склянці води. Термін вживання – 30 днів. Подальша тривалість споживання узгоджується з лікарем.
Склад
Гідролізований колаген (пептиди колагену) – 500 мг, вітамін С (аскорбінова кислота) – 80 мг, вітамін Е (як токоферола ацетат) – 50 мг, цинк (як цинку піколінат) – 10 мг, вітамін А – 1000 мкг, біотин – 50 мкг, селен (як натрій селенистокислий) – 50 мкг.
Для довідки
Гідролізований колаген – чистий високоякісний білок рослинного та тваринного походження, що зазнав гідролізу, або ферментації. У ході гідролізу великі молекули білка розщеплюються на пептиди, що мають високу біодоступність для швидкого засвоєння та більш ефективного впливу.
Враження
Шипучі таблетки швидко розчинаються. Напій має рожевий смак, без присмаку хімії. За 10 днів вживання нігті стали більш міцними, розгладилися дрібні зморшки, коліно не турбує. ДПлюс додаткова вітамінізація під час сезону хвороб.
Буду продовжувати пити цей препарат ще 20 днів.
Перед днем народження треба бути у формі;)
Коментарі (0)