Holika Holika Pure Essence Mask Strawberry
Тканинна маска для обличчя
Якісна та приємна маска від Holika Holika. Раніше вже користувалася масками цього бренду, але з полуницею пробувала вперше. Маска чудово справляється з поставленими завданнями, гарно зволожує та заспокоює шкіру. Аромат у масочки слабовиражений, відчутний лише під час відкриття, а після нанесення вже не відчувається зовсім. Лекало зручне, ультратоненьке, але не зважаючи на це воно міцне та чудово тримає вологу і сохне досить довго.
Маска має зручний спосіб відкриття типовий для масок Holika Holika.
Мої очікування від використання маски повністю виправдалися.
Що мені сподобалося:
* Зволоження: Маска чудово зволожила мою шкіру, надавши їй свіжий і сяючий вигляд.
* Аромат: Ніжний, солодкий аромат полуниці який майже не відчувається та швидко зникає.
* Текстура тканини: Маска щільно прилягає до шкіри, забезпечуючи рівномірний розподіл есенції. Маска не сповзає.
* Ефект освіження: Після зняття маски шкіра відчувається свіжою, відпочилою і готовою до подальшого догляду.
* Есенція: Маска має достатньо есенції, яку можна нанести на шию, зону декольте та руки. Есенція добре поглинається та не липне.
Поради:
Перед нанесенням маски я завжди добре очищую і тонізую шкіру тонером. Щоб маска краще прилягала я прорізаю маску на переносиці (тканину між прорізами для очей) так маску носити зручніше.
Holika Holika Pure Essence Mask Strawberry – це чудова тканинна маска, яка відмінно зволожує, освіжає і тонізує шкіру. Вона має приємний аромат і зручна у використанні. Рекомендую її всім, хто шукає швидкий і ефективний спосіб догляду за шкірою.
Якщо ви шукаєте бюджетний і ефективний спосіб додаткового догляду за шкірою, то тканинна маска Holika Holika Pure Essence Mask Strawberry – це відмінний варіант.
Коментарі (0)