_Anoli_

Несподіванка з тушшю Seventeen X-Traordinaire

Вітаю всіх!

Хочу поділитися своїм досвідом використання туші Seventeen X-Traordinaire. Нещодавно я приходила на макіяж від візажиста Seventeen. Це вже не перший мій досвід. Візажист гарно фарбує та й загалом приємна дівчина. Макіяжем я була задоволена, поки не не

прийшла додому…

Інформація про бренд

Бренд Seventeen був заснований у 1961 році в Греції. Назва бренду символізує молодість і красу, адже вік 17 років часто асоціюється з юністю, свіжістю та енергією. Seventeen прагне створювати косметичні продукти, які допомагають підкреслити природну красу та індивідуальність кожної жінки.

Опис продукту від виробника

Навіть якщо ваші натуральні вії від природи не такі густі та довгі, як би вам хотілося – це не привід засмучуватися. Неймовірна туш для вій X-Traordinaire зробить ваш погляд по-справжньому неперевершеним. Щіточка туші ретельно фарбує кожну вію за всією довжиною, навіть дуже коротенькі вії в внутрішніх куточках очей, надаючи їм помітного подовження, вигину та об’єму. Туш від Seventeen буде незамінна для створення повсякденних або вечірніх образів.
Особливості туші для вій X-Traordinaire бренда Seventeen:
- створює «ефект накладних вій»;
- зручна силіконова щіточка;
- не відбивається на повіках;
- сприяє візуальному збільшенню очей;
- не обсипається протягом дня;
- злегка підкручує вії.

Продовження

Буквально через годину, туш потекла та

відбилася як зверху, так і знизу очей. Це жах. Продивившись відгуки, я зрозуміла, що не лише я стикалася з такою ситуацією.

Чесно кажучи, у мене таке вперше.

Окрім цього, можу додати, що по ефекту туш більше орієнтована на обʼєм ніж на довжину, вії дійсно підкручує злегка.

Дякую за увагу!

28 грудня, 2024
_Anoli_
28 грудня, 2024