Fraulein

Taft Power Styling Wax

Taft Power Styling Wax

Створення ідеальної укладки потребує якісного засобу, і віск для волосся стає незамінним помічником у цьому процесі. У цьому відгуку я розкажу, як саме цей продукт впорався зі своїм завданням, а також поділюся своїми спостереженнями щодо його ефективності.

Цей засіб я обрала для чоловіка. В нього кучеряве та пухнасте волосся, тож аби його зачіска виглядала гарно, волоски треба пригладити та зафіксувати в одному положенні. Спеціально обрала такий чорний, не надто блискучий. На кришечці є відповідна помітка - Shine 3.

Невелика кругла баночка з міцного чорного пластику.
Об'єму 75 мл вистачило на 5 місяців майже щоденного використання.

Консистенція - дуже схоже на густий крем, білого матового кольору.

Аромат неймовірно приємний, кремово-фруктовий. Нагадує цитрусовий лимонад. Огортає увесь простір ванної кімнати і навіть слідує всюди за чоловіком, де він ходить. Можна навіть не використовувати парфуми. Активно пахне близько години, а потім поступово зникає і відчувається лише близько на волоссі.
Легко набирається та починає швидко танути при розподілі між долонями. При нанесенні на волоссі не залишає білого нальоту.
Ним можна легко переборщити - волосся стає жорстким та злипається.

Добре фіксує та тримає волосся в заданому положенні. Стійкість тут дійсно крута. Виробник не збрехав, обіцяючи мегафіксацію до 48 годин.
Проте, такий ефект лише на короткому волоссі чоловіка. На своїй шевелюрі я не використовувала.

Дійсно крутий та ще й бюджетний засіб. Однозначно, ще буде на повторі.

28 грудня, 2024
Fraulein
28 грудня, 2024