Zirka_D.

Чому я раніше його не придбала?

Дівчата, я так часто бачила його у ваших дописах, але щось карти не складались, дуже часто я не могла його виловити у наявності, адже відтінок дуже популярний, або просто забувала про нього.

Дуже класно, що олівчик має точилку на ковпачку, в любий момент можна підточити і поновити нанесення.

Олівчик запакований у захисну слюду.

При виборі олівця не завжди орієнтуєтесь на його колір на упакуванні, якщо незнайомі з відтінком, то краще протестуйте його у фізичному магазині. Я ж раніше не була знайома з відтінком і брала його суто по відгуках і наосліп.

І знаєте, мені підійшов відтінок на 100% і дуже сподобався.

З особливостей-хотілось би трохи мʼякшого грифелю, але він абсолютно не шкрябає шкіру. Просто перед нанесенням треба гарно підготувати губи, при можливості зробити скрабування і гарно зволожити, бо може трохи утворити сухі шкірочки, так в мене сталось при першому нанесенні. Але в подальшому я спочатку готую губи, зволожує їх і все чудово.

Наноситься олівчик гарно, а відтінок ну просто чудовий. Це дуже гарний нюдовий відтінок який я рада тепер мати в своїй колекції ♥️

На губах олівець комфортний і не відбивається як гелеві на горнятці коли я пʼю каву.

На свотчі на руці олівець виглядає темнішим, на моїх губах- трохи світлішим.

З цим олівчиком можна робити різноманітні класні комбо як з блисками так і з помадами.

Якщо ще не маєте його, то рекомендую ❤️

29 грудня, 2024
Zirka_D.
29 грудня, 2024