K_Filonenko

Dikson Super Argan Shampoo

Шампунь мені справді сподобався, він чудово очищує, робить волосся текстурним та додає об'єму, не обтяжує та не сплутує. Засіб чудово піниться та має досить рідку гелеву консистенцію, прозорого кольору. Я мию волосся 2 рази в тиждень і на частоту миття він не вплинув. Шкіра сприйняла шампунь чудово, жодних подразнень, чи неприємних відчуттів він не викликав. Волосся не пушиться, приємне на дотик, легко розчісується, кінчики після використання охайні. Ефект помітний навіть від використання самого шампуню, думаю в комплексі з засобами цієї лінійки волосся матиме вигляд, як після салонного догляду

Dikson – це італійський професійний бренд, який вже багато років виробляє високоякісну косметику для волосся. Шампунь Dikson Super Argan містить унікальну формулу з аргановою олією, амінокислотами та іншими активними компонентами, які забезпечують комплексне відновлення та живлення волосся.

Особливості Shampoo:
* Глибоке зволоження: Арганова олія, глибоко проникає в структуру волосся, забезпечуючи інтенсивне зволоження.
* Відновлення пошкоджень: Амінокислоти, що входять до складу шампуню, заповнюють пошкодження волосяного стрижня, роблячи волосся більш міцним і еластичним.
* Надання блиску: Шампунь надає волоссю природний блиск і сяйво, роблячи його більш живим і здоровим.
* Захист від зовнішніх впливів: Шампунь створює на волоссі захисну плівку, яка оберігає його від негативного впливу ультрафіолету, високих температур та інших зовнішніх факторів.
* М'яке очищення: Шампунь дбайливо очищує волосся та шкіру голови, не пересушуючи їх.
* Приємний аромат: Шампунь має приємний універсальний аромат (унісекс), який майже не залишається на волоссі після миття.

Шампунь можна використовувати для всіх типів волосся, включаючи фарбоване та тонке.

Єдиний мінус, який я можу виділити, це консистенція шампуню. Засіб досить рідкий і через це має не дуже економний розхід.

Продукція Dikson відома своєю ефективністю та натуральними компонентами. Цей шампунь допоможе відновити природну красу волосся, зробити його більш здоровим і блискучим. Шампунь дуже приємний, чудово очищує шкіру, не обтяжує та доглядає за волоссям. Я промиваю волосся двічі і пробувала використовувати шампунь без жодних додаткових засобів і ефект був хорошим.
Рекомендую!

29 грудня, 2024
K_Filonenko
29 грудня, 2024