Ірина 🦋

Засоби від Clinique яки підкорили

Дякую команді Makeup Club за такий чудовий подарунок, це найкращий бокс цього року який я отримала, і я в захваті від обох засобів! 🥰

На тестування отримала 2 засоба від американьского бренду 🇺🇸 Clinique це Подвійний олівець-тіні для очей High Impact Shadow Play Shadow+Definer 👁️ та помада Pop Longwear Lipstick 💄

В обох засобів дуже гарна упаковка 😊, що виглядає дорого, їх приємно тримати в руках👌🏼. Я дуже люблю коли засоби якісні+ естетично виглядають ❤️ це просто знахідка!

І помада і тіні упаковані додатково в картонну упаковку, ніяких додаткових засобів захисту немає

Так само відтінки, які я отримала приголомшливі, якби я вибирала сама, то точно обрала б саме їх. Вони підійдуть більшості 😍

Незважаючи на мою любов до матових помадів, ця помада від Clinique мене вразила, незважаючи на те, що не є матовою, з її появою у мене, рука тягнеться тільки до неї.

Мій відтінок 02 Bare Pop

Помада представлена у широкій палітрі ультрамодних відтінків, які чудово підходять для різних тонів шкіри. Окрім кольору, ви також можете обрати фініш – сяйний, сатиновий або матовий. До того ж засіб доповнений праймером, тому він легко ковзає, рівномірно розподіляється та забезпечує відчуття комфорту.

Особливості Pop Longwear Lipstick від бренда Clinique:

💄 ексклюзивна формула – праймер + висока концентрація пігментів;
💄 без ароматизаторів, парабенів, фталатів і синтетичних барвників;
💄 ніжна шовковиста текстура;
💄 сяйне, сатинове або матове покриття;
💄 надає губам виразного кольору, підкреслюючи чуттєвість кожної лінії;
💄 має чудову 8-годинну стійкість;
💄 не розмазується та не розтікається;
💄 надзвичайно широка колірна палітра.

Відтінок Bare Pop - ідеальний нижній нюд, більше з рожевиною, має невеликі золотисті вкраплення, за рахунок цього губи здаються більш пухкими. Думаю, підійде будь-якому типу зовнішності.

Наносити її дуже легко, текстура така ніжна, що не відчувається на губах. Добре зволожує шкіру губ, розгладжує їх, для мене це дуже важливо, особливо в холодну ❄️ пору року, коли губи й так сохнуть. З цією ж помадою цілком зручно. Вона не збігається у складках, не розмазується, я використовую її як і всі інші помади з олівцем. Також вона не має запаху так смаку, для багатьох це буде лише плюсом 😉

Стійкість у помади десь годин 5-6, потім відтінок починає акуратно сходити. Вона легко переносить каву/чай і навіть легкий перекус, але після повноцінної їжі буде необхідність її підправити, я це роблю дуже легко, не стираючи помаду повністю.

На фото с помадою використала олівець Golden Rose Dream Lipliner 👄 у відтінку 504, огляд та свотчі на нього https://club.makeup.com.ua/post/49380/

Новинка Clinique High Impact Shadow Play Shadow+Definer є багатозадачним дуетом для створення безмежної кількості образів. За допомогою ідеального інструменту легко отримувати бажаний результат навіть на ходу, експериментувати та вдосконалювати свій унікальний стиль до дрібниць.

Особливості подвійного олівця-тіней для очей Clinique High Impact Shadow Play Shadow+Definer:

👁️ 10 ідеально підібраних пар відтінків - від м'яких нейтральних до яскраво-синіх, розроблених для будь-якого випадку та настрою;
👁️ у зручному та практичному форматі стику;
👁️ з одного боку - кремовий олівець для нанесення одним рухом;
👁️ зі зворотного боку - пудрові тіні, що розподіляються вбудованим прецизійним аплікатором;
👁️ олівець має досить м'яку текстуру, відрізняється чудовою пігментацією та сатиновим фінішем;
👁️ тіні - від матових до делікатно мерехтять, легко розтушовуються;
👁️ обидва засоби не містять парабенів, тальку та фталатів;
👁️ протестовані під контролем дерматологів та офтальмологів;
👁️ безпечні для чутливих очей та ніжної шкіри повік;
👁️ поєднують макіяж з 12-годинним доглядом - склад збагачений комплексом натуральних олій.

Мій відтінок дуже ніжний, нюдовий, якраз як я люблю, це 08 Rose+Truffles

Тіні мають дуже зручний формат, раніше у мене таких ще не було. З одного боку це м'який кремовий олівець дуже ніжного рожево-перлинного відтінку, який наноситься на шкіру тонким шаром, не відчувається на повіках, не морщить їх, а навпаки завдяки своєму сатиновому фінішу та відтінку, візуально навіть розгладжує їх.

Наношу на всю рухливу повіку та во внутришній куточок і підтушовую просто пальчиком.

Повіки ніяк не готую, вони у мене не надто жирні, тому протягом дня тіні не скочуються, в складку не забиваються. Але навіть якщо таке станеться, їх легко можна підправити.

З іншого боку знаходяться пудрові тіні коричневого холодного відтінку, ближчі до тауп. Які добре розподіляються за допомогою зручного м'ягенького аплікатора. Самі тіні знаходяться в ковпачку, щоб їх набрати потрібно знову закрутити ковпачок.

Вони легко розтушовуються, в них є зовсім дрібні блискітки, які окремо не відчуваються і не обсипаються. Наношу їх на зовнішній куточок ока, а також підкреслюю цим відтінком нижню повіку.

Тіні дуже стійки, тримаються на мені весь день.

Я якщо використовую тіні, то якраз тільки в таких нюдових відтінках, тому такий олівець став для мене знахідкою, почала використовувати його щодня. Можна використовувати як обидва відтінки, так і по одному, світлий я використовую набагато частіше соло для денного мейку.

Свотчі зробила при різному освітленні, але на відео темний відтінок виглядає тепліше, ніж у житті

З таким олівцем впорається будь-який новачок, навіть той хто не вміє фарбувати тіні 😉

Я залишилася дуже задоволена 🥰 і помадою і тінями, коли вони закінчаться, обов'язково повторю їх у таких же відтінках.

Мій допис про олівець для очей від Clinique https://club.makeup.com.ua/post/38771/

29 грудня, 2024
Ірина 🦋
29 грудня, 2024