Anastasiiacurlypro

Останні покупки грудня

Останні покупки грудня

Останній шопінг був дуже спонтанним, але вирішила набрати всіляких цікавинок.

• Блиск для губ від rom&nd. Сподобалось, що вона має багато блискіток, сподіваюсь буде гарно сяяти. Плюс дуже мила і гарна упаковка. Чомусь різко захотілось затаритись продуктами для губ.
  • Крем для рук від Crumb з ароматом сандалу та кардамону. Затестила уже в дорозі. Текстура дуже приємна, запах дивний, але мені подобається, але оточуючим не дуже😅 і супер стильне пакування.

Тут одразу три пробники, що не пробувала, просто аби було.

• Спф від dr.cerucale. Хочу знайти собі новий цікавий спф, щоб одразу придбати коли закінчаться мої.
  • Есенція для барʼєру шкіри від Transparrent lab. Довго дивлюсь на цей бренд, але вирішила розпочати з пробнику, бо ціна трошки кусюча.
  • Рандомний корейський шампунь для волосся з імбирем. Мала такий з часником, був непоганий.
  • Пробник есенції з мікроголками. Хочу їх спробувати, але не знаю, як буде реагувати шкіра, а тут побачила пробник.
  • Вмивачка від Anua. Перші враження непогана, базова, хороша текстура і добре піниться.
  • Хайлайтер і румʼяна від bellaoggi. Той випадок коли закінчується і те і друге і тут на очі попала ця палатка 2 в одному. Виглядає гарно.
29 грудня, 2024
Anastasiiacurlypro
29 грудня, 2024