Вітаміни від Oh!Mega.

Вітаміни від Oh!Mega.

Вперше у житті щось виграла і отримала запас вітамінів на багато місяців. У цьому дописі буду ділитись першими враженнями, результатами від користування.

Тож, перші вітаміни, котрі я почала приймати це Дієтична добавка “Комплекс для шкіри, волосся, нігтів”.

Вітаміни для шкіри, волосся та нігтів у формі фіолетових капсул. Легко ковтаються, не мають запаху та смаку. Виробник рекомендує вживати 2 капсули напротязі дня Я вживаю 1 зранку і 1 у обід. Склад також добавила на фото.

Результати: рано мені ще казати за повноцінний результат, але за 15 днів вживання моє волосся перестало випадати, стан нігтів покращився та загальне самопочуття також стало набагато кращим. Однозначно хороший продукт. Буду обов'язково купувати.

Вітаміни від Oh!Mega.
Вітаміни від Oh!Mega.

Вітамін Д нам усім рекомендовано вживати, а особливо взимку.

Вітамін Д даного виробника представлений у баночці, номіналом 60шт.

Білі капсули, без запаху та смаку. Легко ковтаються та виробник радить вживати 1 капсулу на день.

Результат: вітамін Д я вживаю регулярно, цей мені дуже сподобався. По закінченню обов'язково куплю собі. Почуваю себе добре.

Я останнім часом дуже погано спала. Чи через новини? Чи через стрес? Чи через велику к-ть роботи? А можливо все разом. І дані вітаміни мені дуже вчасно попали під руку. Вибираючи, які ж таки вітаміни почати пити перші, ці були одними з основних.

Дієтична добавка “Комплекс для сну” це білі капсули, також без смаку та запаху, але трішки темніші всередині ніж Вітамін Д. Ковтаються легко та не викликають дискомфорту.

Виробник рекомендує вживати по 1 капсулі на день, за 30-40 хв до сну. Так я і робила. Склад також добавила у карусель з фото.

Результат: я прйимаю дані капсули вже 18 днів (залишилось лише 2) і точно буду замовляти ще Я почала нормально спати, не прокидатись вночі, не підриватись та не реагувати настільки гостро на все. Однозначно чудові вітаміни, які я точно придбаю собі.

Тож, вітаміни Oh!Mega від українського виробника виявились знахідкою, я дуже вдячна розіграшу та організаторам, що виграла і обов'язково буду ділитись ще досвідом споживання та результатами, бо мені буде що показати. (Я саме відновлюю нігті свої і на них вже є результат, але покажу згодом.)

Дякую! Всіх з прийдешнім новим роком! До зустрічі.

Далі буде....

30 грудня, 2024
30 грудня, 2024