Рубрика «Пусті баночки»
Очищення простору перед новим роком
Беру приклад з дівчат з клубу і збираю баночки для такого допису, хоча останнім часом це чомусь дуже складно дається.
В кінці року трохи прибрала в косметичці, повикидала непотрібну косметику, а от про доглядові продукти , які закінчилися хочеться поділитись.
Глибоко-очищувальний гель для вмивання для жирної та комбінованої шкіри від CeraVe-це поки найкращий засіб, який я мала для вмивання. Дуже гарно очищує шкіру, підсушує висипання і звужує пори. У складі засобу гіалуронова кислота, ніацинамід, саліцилова кислота, кераміди. Я дуже задоволена цим засобом і з задоволенням повернусь до нього ще раз, адже на його заміну взяла собі інший засіб заради цікавості, але отримала інший результат.
Рідина для лінз Avizor Unika Sensitive-баночка досталась від чоловіка, він носить лінзи і користується вже довгий час саме цією рідиною з гіалуроновою кислотою, по його досвід(а мав він вже багацько різних флаконів) це найкращий засіб.
Дезодорант-антиперспирант Dove Гранат та лимон- класний дезодорант, жодного шансу запаху поту, але має насичений (гарний, але дуже насичений) аромат.
Гель для душу Dove “Півонія та троянда»- гарне очищення, гарна піна, але дуже трояндовий аромат, не люблю коли троянди аж занадто.
Бальзам для бороди Proraso Wood and Spice- ще одна баночка чоловіка, цей бальзам йому дуже сподобався, хоча у ароматі дуже домінує нота ладану. Сам лосьйон класний, дуже гарно вкладає і помʼякшує волосинки.
Крем для сухої шкіри обличчя Bielenda Vegan Muesli- гарний базовий крем зі скваланом. Легка приємна текстура, але нещодавно придбала флюїд обличчя з помповим дозатором, що мені набагато зручніше у використанні, а залишки цього використала для зволоження ручок.
Bb крем від Maybelline- Dream Satin BB- моя любов вже багато років, повторюю його постійно, має легку зволожуючу текстуру, гарний тон і захист spf 30.
Крем для зони навколо очей Biolaven organic-гарний базовий крем з легкою текстурою, чудово поглинається, гарно зволожує. Вже використала його двічі, але косметолог радить вводити ретинол, можливо наважусь ближчим часом.
Маска для волосся Masil 8 Seconds Salon hair mask -гарна маска з швидкою дією, на моєму волоссі працює на розгладження, має цитрусовий аромат грейпфрута, часто її використовую.
Ще на фото є бальзам від фарби L'Oréal Preference-чудовий♥️
Ось такі були пусті в мене баночки. Викину і стане набагато легше ☺️
Коментарі (0)