#Myfavoritebottle2024
Допис-привітання для нашої чарівної Кариночки
Сьогодні подвійне свято і хочеться привітати нашу зірочку в першу чергу з її святом.
Кариночко, бажаю тобі успіхів в усіх твоїх починаннях. Нехай збуваються всі мрії, поруч із тобою будуть завжди твої близькі і рідні. Нехай кожен ранок починається з гарного настрою і гарних новин. Будь щасливою і здоровою 💕
Мені подобається комунікація у цій спільноті, це своєрідна сімʼя, шкода, що тут дуже довго відсутня наша улюблена Тома, яка завжди першою вітає усіх дівчаток з Днем народження, але сподіваюсь, це ненадовго ♥️
saybeautyk запропонувала розповісти про своїх фаворитів і я сьогодні хочу поділитися тільки одним, але дійсно чудовим- це віск для вкладення брів Zola Brow Wax.
Як же я приємно була вражена цим відкриттям. Мені подобається, що він на моїх бровах створює ефект ламінування, який тримається цілий день. На моїх бровах не залишається білих слідів і фіксація тут чудова.
Рекомендую для знайомства обрати міні-формат 15 г.
Я користуюсь майже кожен день, адже гарно вкладені брови-вже половина гарного образу. Я вже використала половину обʼєму за два місяці використання, за цей час віск не погіршився і результат вкладання лишається гарним.
В кінці допису хочу привітати всіх українців з прийдешнім Новим роком 🎄Я на фоні головної Львівської ялинки вітаю Вас, любі🎉Разом ми дуже сильні і мужні, коли люди допомагають один одному і підтримують, разом ми будуємо шлях до Перемоги . Дякую ЗСУ, дякую кожному українцю ❤️
Коментарі (0)