☕️ Karina ☕️

TINK БОМБОЧКА ДЛЯ ВАННИ

TINK БОМБОЧКА ДЛЯ ВАННИ

Я полюбляю засоби із ароматом манго, тому я не могла оминути цю новинку від Tink.

🥭Опис - Бомбочка з ароматом соковитого манго перетворить кожен прийом ванни в справжній розслабляючий ритуал. У воді бомбочка вирує, створюючи ефект джакузі і наповнює ванну неймовірним ароматом, який допоможе зануритися в атмосферу затишку і спокою.

🥭Виробник - Україна.

🥭Пакування - бомбочка знаходиться у прозорих пластикових півкулях, що легко знімаються з неї. Закріплено картонним, яскравим пакуванням.

🥭Об'єм - 200 г. Чудово вистачає на ванну.

TINK БОМБОЧКА ДЛЯ ВАННИ

🥭Аромат - манго. Він не хімозний, приємний.

🥭Текстура - можна побачити на фото. Вона не розсипається, добре спресовано.

🥭Спосіб використання - Опустіть бомбочку в теплу ванну. Розчиняючись, бомба забезпечує ефект бурління і наповнює кімнату приємним ароматом. Використовуйте одну бомбу на ванну.

🥭Інградієнти - Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Zea Mays (Corn) Starch, Maris Sal (Sea Salt), Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Polysorbate 80, Alcohol Denat., Parfum (Fragrance), Citrus Aurantium Peel Oil, Limonene, CI 16255, CI 19140.

2 елементи складу середнього рівня безпеки.

🟠Parfum - Віддушка парфумерна.

🟠CI 19140 - барвник. Відповідно до Регламенту ЄС 1223/2009 та ТР ТС 09/2011 використовується в косметиці як жовтий барвник без обмежень.

Містить питну соду, лимонну кислоту, крохмаль кукурудзяний, морську сіль, олію мінеральну, неіогенне ПАР, денатурований спирт, віддушку парфумерну, олію апельсина та барвники.

🥭Враження - бомбочкою я задоволена. Від її вигляду, аромату, до її складу (нарікань не маю). Вона надає воді приємного персикового кольору. Під час того, як розчиняється, дійсно має ефект "бурління". Не фарбує ванну та тіло. Шкіра після неї не пересушена. Ніяких реакцій негативного характеру не було. Додає процедурі прийняття ванни більше насолоди та релаксації. Рекомендую 🫶

01 січня, 2025
☕️ Karina ☕️
01 січня, 2025