Ірина 🦋

Чудовий подарунок, який я отримала від колег на Різдво

Хочу поділитись з вами своїм різдвяним 🎄подарунком, який я отримала від моїх колег по роботі

Всі засоби для мене нові, раніше їх не пробувала ☺️

🎁 Гель для рук і тіла Hollyskin Tahiti Sunset Hands & Body Wash. Засоби цього українського 🇺🇦бренду часто траплялися мені на очі, і я давно хотіла їх спробувати, тепер у мене буде така можливість. Hollyskin спеціалізується на виробництві натуральної косметики для обличчя та тіла. Продукція HOLLYSKIN виробляється з використанням екологічно чистих інгредієнтів, які не містять шкідливих хімічних речовин, таких як парабени, сульфати та фталати.

Можу сказати що аромат у гелю чудовий, ніжний тропічно-фруктовий, не надто нудотно солодкий 🍍.

Спочатку може показати що пляшечка не дуже велика, але в неї 300ml гелю, люблю коли виробники чесні і не роблять тару в кілька разів більше вмісту 😝

🎁 Другий засіб від цього ж бренду Цукровий скраб з олією ши і перлітом Hollyskin Tahiti Sunset

🎁 Масло для губ Bless Beauty Care Lip Oil, у мене відтінок 02 Mango Smoothie

🎁 Тканинна маска з екстрактом ластівчиного гнізда Farmstay Visible Difference Mask Sheet

🎁 Трикроковий набір для сяйва шкіри JMsolution Marine Luminous Pearl Balancing Mask (essence/1.5ml + mask/27ml + cr/1.5ml)

🎁 Косметична пов'язка на голову, аксесуар, який має бути у кожної дівчини 👩🏼‍🦰 вона така мʼягенька 🤗

Мені сподобалося, що всі засоби з коробочки досить універсальні і підійдуть будь-якій дівчині.

А ще подвійно було приємно отримати такий подарунок від колег чоловіків 👬, постаралися догодити 🥰

01 січня, 2025
Ірина 🦋
01 січня, 2025